притисни ентер »

Ахмети: Поканата за членство во НАТО, големо и исклучително важно постигнување

Ахмети: Поканата за членство во НАТО, големо и исклучително важно постигнување

„Добивањето покана за членство во НАТО претставува големо и исклучително важно постигнување за сигурна иднина на нашата земја“, изјави претседателот на ДУИ, Али Ахмети. Според него, целосната интеграција на нашата земја, но и на регионот во НАТО овозможува безбедност, стабилност, одржлив мир, добри меѓуетнички односи, економски развој и општествена

Ахмети: Се остварува сонот на граѓаните за Македонија во НАТО

Ахмети: Се остварува сонот на граѓаните за Македонија во НАТО

Имам посебно задоволство да упатам честитки до сите граѓани на Република Македонија за добивањето на поканата за членство во НАТО, напиша денеска лидерот на ДУИ, Али Ахмети, на својот официјален профил на Фејсбук. Тој додава дека ова претставува исклучително големо и значајно постигнување во однос на сигурната иднина на земјата. „Евроатланската интеграција

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

„Имам посебно задоволство да им упатам честитки до сите граѓани на Република Македонија за добивањето на поканата за членство во НАТО која претставува исклучително големо и значајно постигнување во однос на сигурната иднина на нашата земја. Евроатланската интеграција беше патоказ на нашата политичка и општествена активност уште од зачетоците на нашата

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Имам посебно задоволство да им упатам честитки до сите граѓани на Република Македонија за добивањето на поканата за членство во НАТО која претставува исклучително големо и значајно постигнување во однос на сигурната иднина на нашата земја. Евроатланската интеграција беше патоказ на нашата политичка и општествена активност уште од зачетоците на нашата

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Евроатланската интеграција беше патоказ на нашата политичка и општествена активност уште од зачетоците на нашата дејност но истовремено  и нашата конзистентна посветеност кон остварувањето на овој стремеж, при што за цело време бевме недвосмислено фокусирани кон оваа цел, резултираше со заеднички успех. Целосната интеграција на нашата земја, но и на

Ахмети: Сонот за Македонија во НАТО се остварува

Ахмети: Сонот за Македонија во НАТО се остварува

Лидерот на Демократската унија за интеграција (ДУИ), Али Ахмети им честиташе на сите граѓани на Република Македонија за добивањето на поканата за членство во НАТО која, според него, е исклучително големо и значајно постигнување во однос на сигурната иднина на нашата земја. „Евроатланската интеграција беше патоказ на нашата политичка и општествена активност

Ахмети: Нашиот сон за Македонија се остварува

Ахмети: Нашиот сон за Македонија се остварува

Имам посебно задоволство да им упатам честитки до сите граѓани на Република Македонија за добивањето на поканата за членство во НАТО која претставува исклучително големо и значајно постигнување во однос на сигурната иднина на нашата земја, се вели во писменото соопштение на лидерот на ДУИ, Али Ахмети. „Евроатланската интеграција беше патоказ на нашата

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Имам посебно задоволство да им упатам честитки до сите граѓани на Република Македонија за добивањето на поканата за членство во НАТО која претставува исклучително големо и значајно постигнување во однос на сигурната иднина на нашата земја, вели Али Ахмети лидерот на Демократска унија за интеграција. Евроатланската интеграција беше патоказ на нашата

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Имам посебно задоволство да им упатам честитки до сите граѓани на Република Македонија за добивањето на поканата за членство во НАТО која претставува исклучително големо и значајно постигнување во однос на сигурната иднина на нашата земја. Евроатланската интеграција беше патоказ на нашата политичка и општествена активност уште од зачетоците на нашата

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Ахмети: Нашиот сон за Македонија во НАТО се остварува

Имам посебно задоволство да им упатам честитки до сите граѓани на Република Македонија за добивањето на поканата за членство во НАТО која претставува исклучително големо и значајно постигнување во однос на сигурната иднина на нашата земја, порача лидерот на ДУИ Али Ахмети во соопштение. Евроатланската интеграција беше патоказ на нашата политичка и