притисни ентер »

Грција денес одлучува, најверојатно се уште нема да прима туристи од Македонија
Грција денес одлучува, најверојатно се уште нема да прима туристи од Македонија

Грција денес одлучува, најверојатно се уште нема да прима туристи од Македонија

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана откако за конкретното прашање ќе завршат консултациите на ниво на Европската унија, брифираат грчки владини извори, во однос на тоа што ќе важи од 1 јули за авионското, морското и копненото поврзување од и кон јужниот сосед со земјите што не се во ЕУ, јави дописничката на МИА

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре, откако за конкретното прашање ќе завршат консултациите на ниво на Европската унија, брифираат грчки владини извори, во однос на тоа што ќе важи од 1 јули за авионското, морското и копненото поврзување од и кон јужниот сосед со земјите што не се во ЕУ, јави дописничката

Дали ќе биде дозволен влез за Македонците: Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји

Дали ќе биде дозволен влез за Македонците: Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре, откако за конкретното прашање ќе завршат консултациите на ниво на Европската унија, брифираат грчки владини извори, во однос на тоа што ќе важи од 1 јули за авионското, морското и копненото поврзување од и кон јужниот сосед со земјите што не се во ЕУ, јави дописничката

Одлуката на ЕУ за отварање на границите за трети земји ќе се знае утре

Одлуката на ЕУ за отварање на границите за трети земји ќе се знае утре

Иако требаше денеска, сепак Европската Унија својата одлука за отворање на границите за трети земји ќе ја соопшти утре, дознава Бриф.мк. ЕУ уште во почетокот на месецов ги објави критериумите според кои ќе биде креирана оваа листа на граѓани кои од 1 јули ќе можат да влезат во земјите на ЕУ. Списокот на трети земји чии жители ќе можат да ги минуваат

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за кои ќе дозволи влез

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за кои ќе дозволи влез

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре, откако за конкретното прашање ќе завршат консултациите на ниво на Европската унија, брифираат грчки владини извори, во однос на тоа што ќе важи од 1 јули за авионското, морското и копненото поврзување од и кон јужниот сосед со земјите што не се во ЕУ, јави дописничката

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за чии државјани ќе дозволи влез

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за чии државјани ќе дозволи влез

Атина, 29 јуни 2020 (МИА) – Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре, откако за конкретното прашање ќе завршат консултациите на ниво на Европската унија, брифираат грчки владини извори, во однос на тоа што ќе важи од 1 јули за авионското, морското и копненото поврзување од и кон јужниот сосед со земјите што не

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за кои ќе дозволи влез

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за кои ќе дозволи влез

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре, откако за конкретното прашање ќе завршат консултациите на ниво на Европската унија, брифираат грчки владини извори, во однос на тоа што ќе важи од 1 јули за авионското, морското и копненото поврзување од и кон јужниот сосед со земјите што не се во ЕУ, јави дописничката

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за кои ќе дозволи влез

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за кои ќе дозволи влез

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре, откако за конкретното прашање ќе завршат консултациите на ниво на Европската унија, брифираат грчки владини извори, во однос на тоа што ќе важи од 1 јули за авионското, морското и копненото поврзување од и кон јужниот сосед со земјите што не се во ЕУ, јави дописничката

Грција утре ќе одлучува на кои трети земји ќе им дозволи влез

Грција утре ќе одлучува на кои трети земји ќе им дозволи влез

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре, откако за конкретното прашање ќе завршат консултациите на ниво на Европската унија, брифираат грчки владини извори, во однос на тоа што ќе важи од 1 јули за авионското, морското и копненото поврзување од и кон јужниот сосед со земјите што не се во ЕУ, јави дописничката

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за кои ќе дозволи влез

Грција утре ќе ја финализира листата со трети земји за кои ќе дозволи влез

Листата на трети земји за кои Грција ќе дозволи влез, ќе биде финализирана утре, откако за конкретното прашање ќе завршат консултациите на ниво на Европската унија, брифираат грчки владини извори, во однос на тоа што ќе важи од 1 јули за авионското, морското и копненото поврзување од и кон јужниот сосед со земјите што не се во ЕУ, јави дописничката