притисни ентер »

Патувајте за малку пари, ова е најефтиниот град во Европа
Патувајте за малку пари, ова е најефтиниот град во Европа

Патувајте за малку пари, ова е најефтиниот град во Европа

Вилнус, главниот град на Литванија е прогласен за најефтиниот град во Европа за оваа година. Првото место на Вилнус му припадна преку споредување на цените на туристичките атракции, цените на градскиот превоз, храната и пијалоците и цените за две ноќевања во двокреветна соба во хотел со три ѕвезди. Според овие податоци, се испостави сето ова во Вилнус

Ова се најевтините европски градови за 2019 година

Ова се најевтините европски градови за 2019 година

фото:Istanbul Tour Studio Британската компанија The Post Office секоја година објавува листа од најевтините градови во Европа. Годинава на првото место на листата се најде Вилнус, главниот град на Литванија. Тој е прогласен за најевтин европски град според споредбата на цените на туристичките атракции, градскиот превоз, храната и пијалаците, како и

Најевтините европски градови во 2019. година

Најевтините европски градови во 2019. година

Британската компанија The Post Office секоја година прави листа од најевтините градови во Европа, а оваа година на прво место се најде Вилнус, Литванија. Овој град е прогласен за наевтин европски град, врз основа на споредбата на цените за туристичките атракции, градскиот превоз, храната, пијалаците и две ноќевања во двокреветна соба во хотел со три

Најевтините европски градови во 2019. година

Најевтините европски градови во 2019. година

Британската компанија The Post Office секоја година прави листа од најевтините градови во Европа, а оваа година на прво место се најде Вилнус, Литванија. Овој град е прогласен за наевтин европски град, врз основа на споредбата на цените за туристичките атракции, градскиот превоз, храната, пијалаците и две ноќевања во двокреветна соба во хотел со три

Водич за патување: Во кои европски градови ќе поминете најевтино?

Водич за патување: Во кои европски градови ќе поминете најевтино?

The Post Office е британска компанија која што повторно ја објави листата од најевтините европски градови. Оваа листа е направена според цените на туристичките атракции, јавниот превоз, храната, ноќевањата во еден просечен хотел… На прво место е Вилнус во Литванија, потоа следува Белград, а на третата позиција е Варшава. Еве во кои европски градови