притисни ентер »

Чекате поевтин „iPhone“? Добри вести доаѓаат
Чекате поевтин „iPhone“? Добри вести доаѓаат

Чекате поевтин „iPhone“? Добри вести доаѓаат

„Apple“ неколку пати се предомисли за телефоните од серијата „SE“. Ова се најевтините модели на „iPhone“ кои носат одреден компромис бидејќи, иако телефоните доаѓаат со моќен хардвер, во споредба со поскапите модели, имаат постар дизајн, мал екран, полоши камери итн. Иако некое време се чинеше дека можат целосно да престанат да продаваат вакви телефони,

Apple се „наоштри“: Доаѓаат свитливите iPhone и iPad

Apple се „наоштри“: Доаѓаат свитливите iPhone и iPad

Apple експериментира со дизајни за склоплив iPhone, според најновите информации. Според веб-страницата The Information, Apple истражува дизајни за својот виткан iPhone од 2018 година и во моментов има два активни прототипови на преклопување. Новиот склоплив iPhone е во рана фаза на развој, така што не се очекува да биде објавен наскоро. Apple исто