притисни ентер »

Како да исечете диња на убави коцки
Како да исечете диња на убави коцки

Како да исечете диња на убави коцки

Дејвид Бишоп во еден од своите видеа демонстрира како без многу мака можете да ја исечете дињата на убави коцки, а тоа е добра и дека ако на пример, планирате да ја носите на плажа или сервирате на маса покрај друго овошје.