притисни ентер »

Сите се прашувале зошто има застој на патот, а потоа виделе дека доаѓа чудо од 96 метри: Оваа колона кај сите предизвикала страв, а еве за што станува збор
Сите се прашувале зошто има застој на патот, а потоа виделе дека доаѓа чудо од 96 метри: Оваа колона кај сите предизвикала страв, а еве за што станува збор

Сите се прашувале зошто има застој на патот, а потоа виделе дека доаѓа чудо од 96 метри: Оваа колона кај сите предизвикала страв, а еве за што станува збор

Возачите во Алберта биле зачудени од неверојатна глетка на авто-патот, кога забележале караван од камиони кои влечат огромен товар. Дел од опремата наменета за петрохемиската индустрија има околу 800 тони и е долга 96 метри. Камионите оделе во Форт Саскачуен каде ќе бидат дел од петрохемиски комплекс. Кога ќе го вградат во текот на оваа година, комплексот