притисни ентер »

Синот на Брена излетал од патот со Мерцедесот
Синот на Брена излетал од патот со Мерцедесот

Синот на Брена излетал од патот со Мерцедесот

Поради лошите временски услови, синот на Лепа Брена,  Стефан Живојиновиќ претходната недела излетал од патот на Копаоник. - „Стефан е добар возач и има силен мерцедес, но тие денови Копаник беше покриен со снег. Луѓето и со џипови едвај успеа да поминат. Тргна сам еден ден порано, додека неговиот помлад син Виктор остана да преноќи заедно со пријателите

Синот на Брена имал сообраќајна незгода

Синот на Брена имал сообраќајна незгода

Синот на Лепа Брена, Стефан Живојиновиќ, минатата недела враќајќи се од Копаоник излетал од патот заради снегот и лошите временски услови, пишуваат српските медиуми. Младиот пејач не бил повреден, а неговиот автомобил е малку оштетен. Стефан наводно возел полека, но се излизгал на мразот, изгубил контрола и излетал од патот. „Стефан е добар возач и

Синот на Брена имал сообраќајка на Копаоник

Синот на Брена имал сообраќајка на Копаоник

Поради лошите временски услови, синот на Лепа Брена,  Стефан Живојиновиќ претходната недела излетал од патот на Копаоник. „Стефан е добар возач и има силен мерцедес, но тие денови Копаоник беше покриен со снег. Луѓето и со џипови едвај успеа да поминат. Тргна сам еден ден порано, додека неговиот помлад син Виктор остана да преноќи заедно со пријателите

Синот на Брена имал сообраќајна незгода

Синот на Брена имал сообраќајна незгода

Синот на Лепа Брена, Стефан Живојиновиќ, минатата недела враќајќи се од Копаоник излетал од патот заради снегот и лошите временски услови, пишуваат српските медиуми. Младиот пејач не бил повреден, а неговиот автомобил е малку оштетен. Стефан наводно возел полека, но се излизгал на мразот, изгубил контрола и излетал од патот. „Стефан е добар возач и

Синот на Лепа Брена имаше сообраќајка

Синот на Лепа Брена имаше сообраќајка

Поради лошите временски услови, синот на Лепа Брена,  Стефан Живојиновиќ претходната недела излетал од патот на Копаоник. - „Стефан е добар возач и има силен мерцедес, но тие денови Копаник беше покриен со снег. Луѓето и со џипови едвај успеа да поминат. Тргна сам еден ден порано, додека неговиот помлад син Виктор остана да преноќи заедно со пријателите