притисни ентер »

LED кули близначки во Тајпеј
LED кули близначки во Тајпеј

LED кули близначки во Тајпеј

Компанијата MVRDV ги претстави дизајните за две кули во Тајпеј, Тајван, кои ќе бидат направени од купишта од несоодветни блокови завиткани во интерактивни екрани. Taipei Twin Towers се облакодери со различна височина, 337 и 280 метри, дизјанирани од CHY Architecture Urban Landscape, кои треба да и дадат посебна ревитализација и на централната станица

LED кули близначки во Тајпеј

LED кули близначки во Тајпеј

Компанијата MVRDV ги претстави дизајните за две кули во Тајпеј, Тајван, кои ќе бидат направени од купишта од несоодветни блокови завиткани во интерактивни екрани. Taipei Twin Towers се облакодери со различна височина, 337 и 280 метри, дизјанирани од CHY Architecture Urban Landscape, кои треба да и дадат посебна ревитализација и на централната станица

LED Кули близначки во Тајпеј

LED Кули близначки во Тајпеј

Компанијата MVRDV ги претстави дизајните за две кули во Тајпеј, Тајван, кои ќе бидат направени од купишта од несоодветни блокови завиткани во интерактивни екрани. Taipei Twin Towers се облакодери со различна височина, 337 и 280 метри, дизјанирани од CHY Architecture Urban Landscape, кои треба да и дадат посебна ревитализација и на централната станица