притисни ентер »

Трагедија на свадба: Сват играл оро, паднал и починал
Трагедија на свадба: Сват играл оро, паднал и починал

Трагедија на свадба: Сват играл оро, паднал и починал

На свадба организирана овој викенд во Белград се случила трагедија. Маж на возраст од околу 50 години починал додека играл оро, јавуваат српските медиуми. За потсетување, на почетокот од октомври се случи слична трагедија кога на свадба почина таткото на невестата. Човекот се срушил на подиумот покрај музичарите.

Додека играл оро на свадба, паднал и починал

Додека играл оро на свадба, паднал и починал

Човек на возраст од околу 50 години викендов починал додека играл оро на свдба во српскиот главен град Белград, јавуваат српските медиуми. За потсетување, на почетокот од октомври се случи слична трагедија кога на свадба почина таткото на невестата. Човекот се срушил на подиумот покрај музичарите. Неодамна во Србија имаше и свадба на која голем дел

ТРАГЕДИЈА: Маж починал додека играл оро на свадба

ТРАГЕДИЈА: Маж починал додека играл оро на свадба

На свадба организирана овој викенд во Белград се случила трагедија. Маж на возраст од околу 50 години починал додека играл оро, јавуваат српските медиуми. За потсетување, на почетокот од октомври се случи слична трагедија кога на свадба почина таткото на невестата. Човекот се срушил на подиумот покрај музичарите. Извор : centar.mk

НА СВАДБА ВО БЕЛГРАД: Маж починал додека играл оро

НА СВАДБА ВО БЕЛГРАД: Маж починал додека играл оро

На свадба организирана овој викенд во Белград се случила трагедија. Маж на возраст од околу 50 години починал додека играл оро, јавуваат српските медиуми. За потсетување, на почетокот од октомври се случи слична трагедија кога на свадба почина таткото на невестата. Човекот се срушил на подиумот покрај музичарите.

НА СВАДБА ВО БЕЛГРАД: Маж починал додека играл оро

НА СВАДБА ВО БЕЛГРАД: Маж починал додека играл оро

НА СВАДБА ВО БЕЛГРАД: Маж починал додека играл оро На свадба организирана овој викенд во Белград се случила трагедија. Маж на возраст од околу 50 години починал додека играл оро, јавуваат српските медиуми. За потсетување, на почетокот од октомври се случи слична трагедија кога на свадба почина таткото на невестата. Човекот се срушил на подиумот покрај

Трагедија на свадба: Сват играл оро, па се срушил и починал

Трагедија на свадба: Сват играл оро, па се срушил и починал

На свадба организирана овој викенд во Белград се случила трагедија. Маж на возраст од околу 50 години починал додека играл оро, јавуваат српските медиуми. За потсетување, на почетокот од октомври се случи слична трагедија кога на свадба почина таткото на невестата. Човекот се срушил на подиумот покрај музичарите.

Tpaгeдијa во Србија: Маж пoчинaл дoдeкa игpaл opо нa cвaдбa…

Tpaгeдијa во Србија: Маж пoчинaл дoдeкa игpaл opо нa cвaдбa…

На свадба организирана овој викенд во Белград се случила трагедија. Маж на возраст од околу 50 години починал додека играл оро, јавуваат српските медиуми. За потсетување, на почетокот од октомври се случи слична трагедија кога на свадба почина таткото на невестата. Човекот се срушил на подиумот покрај музичарите.