притисни ентер »

Се вози Трпе во автобус и потпевнува…
Се вози Трпе во автобус и потпевнува…

Се вози Трпе во автобус и потпевнува…

Се вози Трпе во автобус и потпевнува: -Да е татко ми слон, а мајка ми слоница, јас би бил слонче! -Да е татко ми коњ, а мајка ми кобила, јас би бил ждребе! Возачот нервозен му вика: -А да е татко ти педер, а мајка ти курва, што би бил? Перица како од пушка: -ВОЗАЧ НА АВТОБУС!