притисни ентер »

Зошто не треба да се каеме за грешките од минатото?
Зошто не треба да се каеме за грешките од минатото?

Зошто не треба да се каеме за грешките од минатото?

Зошто не треба да се каеме за грешките од минатото? Ако животот ни даваше втори шанси, мислам на вистински втори шанси, нов почеток, празна страна, гума за бришење на сите лоши работи во нашиот живот, зарем не мислите дека повторно ќе правиме нови грешки заради кои ќе сакаме нов почеток? И ако е така, ако новиот почеток некако значи дека е само поинаков

Зошто не треба да се каеме за грешките од минатото?

Зошто не треба да се каеме за грешките од минатото?

Ако животот ни даваше втори шанси, мислам на вистински втори шанси, нов почеток, празна страна, гума за бришење на сите лоши работи во нашиот живот, зарем не мислите дека повторно ќе правиме нови грешки заради кои ќе сакаме нов почеток? И ако е така, ако новиот почеток некако значи дека е само поинаков пат кон истиот живот, истиот живот кој понекогаш