притисни ентер »

САДУ: Ако има превработеност во јавниот сектор, зошто тогаш се вработуваат роднини и партиски војници
САДУ: Ако има превработеност во јавниот сектор, зошто тогаш се вработуваат роднини и партиски војници

САДУ: Ако има превработеност во јавниот сектор, зошто тогаш се вработуваат роднини и партиски војници

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ, при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС реагира на јавната изјава на Премиерот на РС Македонија кој што рече дека ќе се намалат вработените во јавниот сектор преку трансфер во приватниот сектор, каде што ќе бидат субвенционирани и тренирани за истите услуги во

САДУ: Ако има превработеност во јавниот сектор, зошто тогаш се вработуваат роднини и партиски војници

САДУ: Ако има превработеност во јавниот сектор, зошто тогаш се вработуваат роднини и партиски војници

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ, при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС реагира на јавната изјава на Премиерот на РС Македонија кој што рече дека ќе се намалат вработените во јавниот сектор преку трансфер во приватниот сектор, каде што ќе бидат субвенционирани и тренирани за истите услуги во

Да се замрзнат вработувањата во јавниот сектор – предлага Синдикатот на администрација и државна управа

Да се замрзнат вработувањата во јавниот сектор – предлага Синдикатот на администрација и државна управа

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ, при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС реагира на јавната изјава на премиерот, Заев кој најави дека ќе се намалат вработените во јавниот сектор преку трансфер во приватниот сектор, каде што ќе бидат субвенционирани и тренирани за истите услуги во приватниот сектор

Синдикат: Зошто се вработуваат роднини партиски војници, ако има превработеност во јавниот сектор?

Синдикат: Зошто се вработуваат роднини партиски војници, ако има превработеност во јавниот сектор?

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ, при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС реагира на јавната изјава на Премиерот на РС Македонија кој што рече дека ќе се намалат вработените во јавниот сектор преку трансфер во приватниот сектор, каде што ќе бидат субвенционирани и тренирани за истите услуги во

САДУ: Ако има превработеност во јавниот сектор, зошто тогаш се вработуваат роднини и партиски војници

САДУ: Ако има превработеност во јавниот сектор, зошто тогаш се вработуваат роднини и партиски војници

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ, при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС реагира на јавната изјава на Премиерот на РС Македонија кој што рече дека ќе се намалат вработените во јавниот сектор преку трансфер во приватниот сектор, каде што ќе бидат субвенционирани и тренирани за истите услуги во

САДУ: Зошто се вработуваат роднини и партиски војници ако има превработеност во јавниот сектор?

САДУ: Зошто се вработуваат роднини и партиски војници ако има превработеност во јавниот сектор?

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ, при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС реагира на јавната изјава на премиерот кој рече дека ќе се намалат вработените во јавниот сектор преку трансфер во приватниот сектор, каде што ќе бидат субвенционирани и тренирани за истите услуги во приватниот сектор. Ова

САДУ: Во јавната администрација веќе постои бел штрајк и одлив на стручни кадри

САДУ: Во јавната администрација веќе постои бел штрајк и одлив на стручни кадри

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ, при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС реагира на јавната изјава на Премиерот на РС Македонија кој што рече дека ќе се намалат вработените во јавниот сектор преку трансфер во приватниот сектор, каде што ќе бидат субвенционирани и тренирани за истите услуги во

Парите кои беа ветени за кариерен развој на јавните службеници се делат селективно, велат од САДУ

Парите кои беа ветени за кариерен развој на јавните службеници се делат селективно, велат од САДУ

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија – САДУ, при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС реагира на јавната изјава на Премиерот на РС Македонија кој што рече дека ќе се намалат вработените во јавниот сектор преку трансфер во приватниот сектор, каде што ќе бидат субвенционирани и тренирани за истите услуги во

Кога би влегле во генерален штрајк? – Интервју со Претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати – КСС, Благоја Ралповски

Кога би влегле во генерален штрајк? – Интервју со Претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати – КСС, Благоја Ралповски

Порталот Работник направи интервју со Претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, Благоја Ралповски. Како функцијата Претседател на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија влијаеше на вашето работење во Агенција за катастар и недвижности? Пред се сакам да кажам дека како Претседател на Конфедерацијата на слободни