притисни ентер »

Прегазена 17-годишна тинејџерка во Кочани
Прегазена 17-годишна тинејџерка во Кочани

Прегазена 17-годишна тинејџерка во Кочани

Во 20.50 часот вчера било пријавено дека во Кочани, на улицата „Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од 28-годишниот Б.Ц. од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Се работи за 17-годишна тинејџерка. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобило прегазеното девојче по што било пренесено

Во  сообраќајна  несреќа  повредена  17  годишна  девојка

Во сообраќајна несреќа повредена 17 годишна девојка

На 03.12.2019 во 20.50 часот било пријавено дека во Кочани, на ул.„Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од Б.Ц.(28) од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил пешакот, по што била пренесена во Медицинскиот центар Кочани за укажување на лекарска

Прегазена 17-годишна тинејџерка во Кочани

Прегазена 17-годишна тинејџерка во Кочани

Во 20.50 часот вчера било пријавено дека во Кочани, на улицата „Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од 28-годишниот Б.Ц. од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Се работи за 17-годишна тинејџерка. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобило прегазеното девојче по што било пренесено

При судир на ,,форд“, и „киа“,повредено едно лице

При судир на ,,форд“, и „киа“,повредено едно лице

На 03.12.2019 во 10.00 часот на патот Градско – Прилеп, на место викано „Фариш“, се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило ,,форд“, со битолски регистарски ознаки, управувано од С.Г.(65) од Битола и патничко возило „киа“, со штипски регистарски ознаки, управувано од Д.Р.(37) од Кочани. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил сопатникот

ВО КОЧAHИ ПРЕГАЗEHA ТИНЕЈЏЕPKA: Со тeшkи телecни пoвpеди пpeнесена во Медицинckиот центap Кочани

ВО КОЧAHИ ПРЕГАЗEHA ТИНЕЈЏЕPKA: Со тeшkи телecни пoвpеди пpeнесена во Медицинckиот центap Кочани

Во 20.50 часот вчера било приjaвено дека во Кочани, на улицата „Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од 28-годишниот Б.Ц. од Кочани, удpилo во 17-годишен пешak од Кочани. Се работи за 17-годишна тинejџерка. Во незгодата со тешки телecни повpeди се здобило пpeгазеното девојче по што било пренесено

Страшна несреќа во Македонија – Прегазена тинејџерка

Страшна несреќа во Македонија – Прегазена тинејџерка

Тинејџерка прегазена и итно пренесена во болница кога на неа налетал автомобил на улица во Кочани. Во 20.50 часот вчера било пријавено дека во Кочани, на улицата „Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од 28-годишниот Б.Ц. од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Во незгодата со тешки

При судир на ,,форд“, и „киа“,повредено едно лице

При судир на ,,форд“, и „киа“,повредено едно лице

На 03.12.2019 во 10.00 часот на патот Градско – Прилеп, на место викано „Фариш“, се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило ,,форд“, со битолски регистарски ознаки, управувано од С.Г.(65) од Битола и патничко возило „киа“, со штипски регистарски ознаки, управувано од Д.Р.(37) од Кочани. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил сопатникот

Сообраќајка кај Градско, едно лице тешко повредено

Сообраќајка кај Градско, едно лице тешко повредено

Вчера во 10.00 часот на патот Градско – Прилеп, на место викано „Фариш“, се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило ,,форд“, со битолски регистарски ознаки, управувано од С.Г.(65) од Битола и патничко возило „киа“, со штипски регистарски ознаки, управувано од Д.Р.(37) од Кочани. Вчера во 10.00 часот на патот Градско – Прилеп, на место викано

Прегазена тинејџерка во Кочани

Прегазена тинејџерка во Кочани

Вчера во 20.50 часот било пријавено дека во Кочани, на ул.„Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од Б.Ц.(28) од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Вчера во 20.50 часот било пријавено дека во Кочани, на ул.„Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални

Ауди тешко повреди 17 годишна девојка на улица во Кочани

Ауди тешко повреди 17 годишна девојка на улица во Кочани

На 03.12.2019 во 20.50 часот било пријавено дека во Кочани, на ул.„Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од Б.Ц.(28) од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил пешакот, по што била пренесена во Медицинскиот центар Кочани за укажување на лекарска