притисни ентер »

Мајчинството е опасна професија!
Мајчинството е опасна професија!

Мајчинството е опасна професија!

Њујоршките лекари тврдат дека е во пораст бројот на мајки со повреди на носот кои им ги нанесле токму нивните деца, а за тоа го обвинуваат поврзувачкото родителство. Какво поврзувачко родителство... може детето само да ви седи во скутот, да се изнервира, да ве мавне неконтролирано со глава и отиде носот... затоа, не ги нервирајте децата! Ви се случило