притисни ентер »

По два месеци во Ортез, Војдан потпиша за друг француски клуб
По два месеци во Ортез, Војдан потпиша за друг француски клуб

По два месеци во Ортез, Војдан потпиша за друг француски клуб

Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација Војдан Стојановски по два месеци го напушта По Ортез. Откако му заврши договор тој пронајде нова клуб во Франција, а станува збор за Гравелин Данкерк. Стојановски се сели во клубот, кој во моментов е на 16. позиција во француската лига, а може да се пофали со одлични настапи во По Ортез во досегашниот

Војдан го откачи По Ортез за Данкерк

Војдан го откачи По Ортез за Данкерк

Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација, Војдан Стојановски, по неполни два месеца поминати во По Ортез, потпиша договор со Гравелин Данкерк. Важноста на договорот е до крајот на сезоната. Стојановски го пропушти стартот на сезоната и самостојно тренираше во Скопје, но по одличните изданија во По Ортез, го привлече вниманието на Гравелин

Војдан Стојановски премина во Гравлин-Данкерк

Војдан Стојановски премина во Гравлин-Данкерк

Македонскиот капитен за кратко време направи промена и од еден француски клуб премина во друг. Бекот Војдан Стојановски нема повеќе да настапува за тимот на Елан Беарне. По само два месеца играње за тимот кој порано беше познат како По Ортез, Војдан потпиша за Гравлин-Данкерк кој се наоѓа на другиот крај на Франција. Добрите игри во француската лига

Војдан Стојановски го смени По Ортез со Гравелин Данкерк

Војдан Стојановски го смени По Ортез со Гравелин Данкерк

Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација Војдан Стојановски по неполни два месеца поминати во По Ортез, потпиша договор со Гравелин Данкерк. Важноста на договорот е до крајот на сезоната. Стојановски го пропушти стартот на сезоната и самостојно тренираше во Скопје, но по одличните изданија во По Ортез, го привлече вниманието на Гравелин

Нов договор: Македонскиот капитен Војдан Стојановски оди во Гравелин Данкерк

Нов договор: Македонскиот капитен Војдан Стојановски оди во Гравелин Данкерк

Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација Војдан Стојановски по неполни два месеца поминати во По Ортез, потпиша договор со Гравелин Данкерк. Важноста на договорот е до крајот на сезоната. Стојановски го пропушти стартот на сезоната и самостојно тренираше во Скопје, но по одличните изданија во По Ортез, го привлече вниманието на Гравелин

Војдан Стојановски го напушти По Ортиз, но останува во Франција

Војдан Стојановски го напушти По Ортиз, но останува во Франција

Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација Војдан Стојановски веќе не е дел од По Ортиз каде дојде пред  неполни два месеца. Стојановски останува во Франција до крајот на сезоната, откако постигна договор со Гравелин Данкерк. Ваквиот развој на настаните помалку е неочекуван, бидејќи Војдан за само во два месеци во По Ортиз се истакна како

Војдан Стојановски го смени По Ортез со Гравелин Данкерк

Војдан Стојановски го смени По Ортез со Гравелин Данкерк

Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација Војдан Стојановски по неполни два месеца поминати во По Ортез, потпиша договор со Гравелин Данкерк. Важноста на договорот е до крајот на сезоната. Стојановски го пропушти стартот на сезоната и самостојно тренираше во Скопје, но по одличните изданија во По Ортез, го привлече вниманието на Гравелин

Војдан Стојановски го смени По Ортез со Гравелин Данкерк

Војдан Стојановски го смени По Ортез со Гравелин Данкерк

Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација Војдан Стојановски по неполни два месеца поминати во По Ортез, потпиша договор со Гравелин Данкерк. Важноста на договорот е до крајот на сезоната. Стојановски го пропушти стартот на сезоната и самостојно тренираше во Скопје, но по одличните изданија во По Ортез, го привлече вниманието на Гравелин

Војдан Стојановски го смени По Ортез со Гравелин Данкерк

Војдан Стојановски го смени По Ортез со Гравелин Данкерк

Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација Војдан Стојановски по неполни два месеца поминати во По Ортез, потпиша договор со Гравелин Данкерк. Важноста на договорот е до крајот на сезоната. Стојановски го пропушти стартот на сезоната и самостојно тренираше во Скопје, но по одличните изданија во По Ортез, го привлече вниманието на Гравелин