притисни ентер »

Американската полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad“
Американската полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad“

Американската полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad“

Американските полициски власти трагаат по двојник на легендарниот Хајзенберг од хит-серијата „На лош пат“ (Breaking Bad). Полициските власти од Галенсбург, Илиноис, САД, објавија фотографија од Тод В. Барик, како дел од потрагата. И, сликата веднаш стана хит на интернет. Имено, одметникот не само што наликува на глумецот Брајан Кренстон, туку е и обвинет

Полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad“

Полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad“

Имено, одметникот не само што наликува на глумецот Брајан Кренстон, туку е и обвинет за поседување метамфетамин („кристал мет“). Главниот лик во серијата ја произведуваше таа дрога. Американските полициски власти трагаат по двојник на легендарниот Хајзенберг од хит-серијата „На лош пат“ (Breaking Bad). Полициските власти од Галенсбург, Илиноис, САД,

Американската полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad”

Американската полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad”

Американските полициски власти трагаат по двојник на легендарниот Хајзенберг од хит-серијата „На лош пат” (Breaking Bad). Полициските власти од Галенсбург, Илиноис, САД, објавија фотографија од Тод В. Барик, како дел од потрагата. И, сликата веднаш стана хит на интернет. Имено, одметникот не само што наликува на глумецот Брајан Кренстон, туку е и обвинет

Американската полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad“

Американската полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad“

Американските полициски власти трагаат по двојник на легендарниот Хајзенберг од хит-серијата „На лош пат“ (Breaking Bad). Полициските власти од Галенсбург, Илиноис, САД, објавија фотографија од Тод В. Барик, како дел од потрагата. И, сликата веднаш стана хит на интернет. Имено, одметникот не само што наликува на глумецот Брајан Кренстон, туку е и обвинет

САД: Полицијата од Илиноис трага по двојник на Хајзенберг од Breaking Bad

САД: Полицијата од Илиноис трага по двојник на Хајзенберг од Breaking Bad

Американските полициски власти трагаат по двојник на легендарниот Хајзенберг од хит-серијата „На лош пат“ (Breaking Bad). Полициските власти од Галенсбург, Илиноис, САД, објавија фотографија од Тод В. Барик, како дел од потрагата. И, сликата веднаш стана хит на интернет. Имено, одметникот не само што наликува на глумецот Брајан Кренстон, туку е и

Американската полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad“

Американската полиција трага по двојник на Хајзенберг од „Breaking Bad“

Американските полициски власти трагаат по двојник на легендарниот Хајзенберг од хит-серијата „На лош пат“ (Breaking Bad). Полициските власти од Галенсбург, Илиноис, САД, објавија фотографија од Тод В. Барик, како дел од потрагата. И, сликата веднаш стана хит на интернет. Имено, одметникот не само што наликува на глумецот Брајан Кренстон, туку е и обвинет