притисни ентер »

За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови!
За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови!

За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови!

За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови! Како што вели, црвеното месо има лоша репутација од доста погрешни причини. Стекови од говедско и свинско месо се богати со хранлива вредност и затоа се добри за здравјето на срцето. Црвеното месо е добар извор на протеини, железо, витамин Б, цинк и други хранливи

За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови!

За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови!

Како што вели, црвеното месо има лоша репутација од доста погрешни причини. Стекови од говедско и свинско месо се богати со хранлива вредност и затоа се добри за здравјето на срцето. Црвеното месо е добар извор на протеини, железо, витамин Б, цинк и други хранливи материи, и содржи монозаситени масти слични на маслиновото масло. Затоа, се препорачува

За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови!

За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови!

Како што вели, црвеното месо има лоша репутација од доста погрешни причини. Стекови од говедско и свинско месо се богати со хранлива вредност и затоа се добри за здравјето на срцето. Црвеното месо е добар извор на протеини, железо, витамин Б, цинк и други хранливи материи, и содржи монозаситени масти слични на маслиновото масло. Затоа, се препорачува

За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови!

За овие две намирници мислите дека не се здрави, а ги чуваат срцето и белите дробови!

Како што вели, црвеното месо има лоша репутација од доста погрешни причини. Стекови од говедско и свинско месо се богати со хранлива вредност и затоа се добри за здравјето на срцето. Црвеното месо е добар извор на протеини, железо, витамин Б, цинк и други хранливи материи, и содржи монозаситени масти слични на маслиновото масло. Затоа, се препорачува

НА СИТЕ ИМ СЕ ДОСТАПНИ – НУТРИЦИОНИСТКА РАЗБИВА МИТОВИ: За овие две намирници мислите дека не се здрави а ги чуваат срцето и белите дробови!

НА СИТЕ ИМ СЕ ДОСТАПНИ – НУТРИЦИОНИСТКА РАЗБИВА МИТОВИ: За овие две намирници мислите дека не се здрави а ги чуваат срцето и белите дробови!

Во продолжение прочитајте кои заблуди за храната треба веднаш да ги заборавите Моника Реинагел, позната нутриционистка која често дава совети за здрава исхрана, разоткрила некои митови за храна. Таа открила која храна, иако веруваме дека не е здрава, всушност треба почесто да се конзумира. Парче месо Како што вели, црвеното месо има лоша репутација

Нутриционист разбива митови: За овие два производа мислите дека не се здрави, но ги чуваат срцето и белите дробови

Нутриционист разбива митови: За овие два производа мислите дека не се здрави, но ги чуваат срцето и белите дробови

Моника Реинагел, позната нутриционистка која често дава совети за здрава исхрана, разбила некои митови за храната. Таа открила кои производи, иако мислиме дека не се здрави, всушност треба почесто да ги консумираме. Парче месо Црвеното месо има лоша репутација од сосема погрешни причини. Парче говедско и свинско се богати со нутритивни вредности и