притисни ентер »

„Ураганката“ Ивана Николиќ изненади со нова трансформација: Со оваа промена е уште пофатална
„Ураганката“ Ивана Николиќ изненади со нова трансформација: Со оваа промена е уште пофатална

„Ураганката“ Ивана Николиќ изненади со нова трансформација: Со оваа промена е уште пофатална

Го одзема здивот! Ивана Николиќ, со колешките од групата „Ураганки“, Сања Вучиќ и Ксенија Кнежевиќ веќе извесно време престојува во Црна Гора. Девојките имаат закажано настапи во текот на целата сезона, а потоа секоја продолжува со својата самостојна кариера. „Можеа да бидат некој и нешто, немаaт ниедeн концерт, остареа и се префорсираа“...Распадот