притисни ентер »

Родители, прочитајте како да го подготвите вашето дете за прво одделение!
Родители, прочитајте како да го подготвите вашето дете за прво одделение!

Родители, прочитајте како да го подготвите вашето дете за прво одделение!

Она што секој родител може да направи за да му го олесни на своето дете поаѓањето во прво одделение, е да развива позитивна слика за училиштето, уште додека детето оди во градинка. Почетокот на учебната година е голема промена во животот на детето, особено за првачињата. Во зависност од родителите и околината, таа промена може да биде пријатна или