притисни ентер »

ЗА ПЦР ТЕСТ СЕ ЧЕКА ЦЕЛА ВЕЧНОСТ: Граѓаните чекајќи термин оздравуваат
ЗА ПЦР ТЕСТ СЕ ЧЕКА ЦЕЛА ВЕЧНОСТ: Граѓаните чекајќи термин оздравуваат

ЗА ПЦР ТЕСТ СЕ ЧЕКА ЦЕЛА ВЕЧНОСТ: Граѓаните чекајќи термин оздравуваат

За ПЦР тест во внатрешноста на земјава се чека 3-4 дена, а во Скопје и по една повеќе од една недела, потврдуваат матичните доктори. За 24 вести велат дека додека чекаат за тест дел од пациентите оздравуваат. – На терен имаме проблеми, во секој град е исто. Се чека од 3 до 4 дена, во Скопје се чека од 7 до 11 дена. Не секој има финансиски средства

Додека чекаат за ПЦР тест во Скопје дел од пациентите оздравуваат- еве колку се чека

Додека чекаат за ПЦР тест во Скопје дел од пациентите оздравуваат- еве колку се чека

Додека чекаат за ПЦР тест во Скопје дел од пациентите оздравуваат- еве колку се чека За ПЦР тест во внатрешноста на земјава се чека 3-4 дена, а во Скопје и по една повеќе од една недела, потврдуваат матичните доктори. За 24 вести велат дека додека чекаат за тест дел од пациентите оздравуваат. -На терен имаме проблеми, во секој град е исто. Се чека

За ПЦР тест во внатрешноста се чека 3-4 денови, во Скопје 7-11 денови

За ПЦР тест во внатрешноста се чека 3-4 денови, во Скопје 7-11 денови

За ПЦР тест во внатрешноста на земјава се чека 3-4 дена, а во Скопје и по една повеќе од една недела, потврдуваат матичните доктори. За 24 вести велат дека додека чекаат за тест дел од пациентите оздравуваат. -На терен имаме проблеми, во секој град е исто. Се чека од 3 до 4 дена, во Скопје се чека од 7 до 11 дена. Не секој има финансиски средства

За бесплатен ПЦР се чека 7 до 11 дена, ако платите може и веднаш

За бесплатен ПЦР се чека 7 до 11 дена, ако платите може и веднаш

За ПЦР тест во внатрешноста на земјава се чека 3 -4 дена, а во Скопје и по една повеќе од една недела, потврдуваат матичните доктори. За 24 вести велат дека додека чекаат за тест дел од пациентите оздравуваат. На терен имаме проблеми, во секој град е исто. Се чека од 3 до 4 дена, во Скопје се чека од 7 до 11 дена. Не секој има финансиски средства да

Додека се чека корона-тест на државно пациентот ќе оздрави, реагираат матичните лекари

Додека се чека корона-тест на државно пациентот ќе оздрави, реагираат матичните лекари

Д-р Лидија Чолакова-Дервишова, претседателка на Здружението на приватни лекари, во гостување во ТВ Сител пред неколку дена реагираше на лошото менаџирање за ковид-тестирањата на државно, па така пациентите иако со години плаќале здравствено осигурување сега мораат да се тестираат на приватно. - Состојбата не е променета . После толку многу изјави и

Додека се чека корона-тест на државо пациентот ќе оздрави, реагираат матичните лекари

Додека се чека корона-тест на државо пациентот ќе оздрави, реагираат матичните лекари

Д-р Лидија Чолакова-Дервишова, претседателка на Здружението на приватни лекари, во гостување во ТВ Сител пред неколку дена реагираше на лошото менаџирање за ковид-тестирањата на државно, па така пациентите иако со години плаќале здравствено осигурување сега мораат да се тестираат на приватно. - Состојбата не е променета . После толку многу изјави и

Додека се чека корона-тест на државо пациентот ќе оздрави, реагираат матичните лекари

Додека се чека корона-тест на државо пациентот ќе оздрави, реагираат матичните лекари

Д-р Лидија Чолакова-Дервишова, претседателка на Здружението на приватни лекари, во гостување во ТВ Сител пред неколку дена реагираше на лошото менаџирање за ковид-тестирањата на државно, па така пациентите иако со години плаќале здравствено осигурување сега мораат да се тестираат на приватно. - Состојбата не е променета . После толку многу изјави и

ЗА ТЕРМИНИ ЗА ПЦР ТЕСТОВИ СЕ ЧЕКА СО ДЕНОВИ: А за пари веднаш се прават и во јавното здравство

ЗА ТЕРМИНИ ЗА ПЦР ТЕСТОВИ СЕ ЧЕКА СО ДЕНОВИ: А за пари веднаш се прават и во јавното здравство

За ПЦР тест во внатрешноста на земјава се чека 3 -4 дена, а во Скопје и по една повеќе од една недела, потврдуваат матичните доктори. За 24 вести велат дека додека чекаат за тест дел од пациентите оздравуваат. „На терен имаме проблеми, во секој град е исто. Се чека од 3 до 4 дена, во Скопје се чека од 7 до 11 дена. Не секој има финансиски средства