притисни ентер »

Почнува исплатата на субвенциите за тутунот
Почнува исплатата на субвенциите за тутунот

Почнува исплатата на субвенциите за тутунот

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) соопшти дека денеска почнува исплатата на субвенциите за тутунот од реколатата 2017. По овој повод, м инистерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, директорот на Платежната агенција Николче Бабовски и директорот на Државниот инспекторат за земјоделство Јане

Во еден ден исплатени 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Во еден ден исплатени 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и Министерството за финансии на сметките на тутунарите денеска се исплатени 22 милиони евра субвенции за реколтата од 2017 година. Ова го соопшти денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски при посетата на Могила додавајќи дека тоа е над

Во еден ден исплатени 80% или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Во еден ден исплатени 80% или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и Министерството за финансии на сметките на тутунарите денеска се исплатени 22 милиони евра субвенции за реколтата од 2017 година. Ова го соопшти денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски при посетата на Могила додавајќи дека тоа е над

ПРОВЕРЕТЕ ГИ СМЕТКИТЕ: Над 23.400 граѓани ќе добијат голема исплата!

ПРОВЕРЕТЕ ГИ СМЕТКИТЕ: Над 23.400 граѓани ќе добијат голема исплата!

Платежната агенција ги подготвува решенијата по што ќе следи исплата на субвенциите. Денес ќе започне исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2017-та година со што истите ќе ги добијат над 23.400 тутунари. Од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство наведуваат дека годинава е постигната највисока цена од 217,6 денари по

Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Могила, 17 мај 2018 (МИА) – Преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и Министерството за финансии на сметките на тутунарите денеска се исплатени 22 милиони евра субвенции за реколтата од 2017 година. Ова го соопшти денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски при посетата на Могила

Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Могила, 17 мај 2018 (МИА) – Преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и Министерството за финансии на сметките на тутунарите денеска се исплатени 22 милиони евра субвенции за реколтата од 2017 година. Ова го соопшти денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски при посетата на Могила

Во еден ден исплатени 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Во еден ден исплатени 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и Министерството за финансии на сметките на тутунарите денеска се исплатени 22 милиони евра субвенции за реколтата од 2017 година. Ова го соопшти денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски при посетата на Могила додавајќи дека тоа е над

ЗУРЛИ И ТАПАНИ СЕ СЛУШААТ ВО ПРИЛЕП И БИТОЛА: Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите!

ЗУРЛИ И ТАПАНИ СЕ СЛУШААТ ВО ПРИЛЕП И БИТОЛА: Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите!

Преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и Министерството за финансии на сметките на тутунарите денеска се исплатени 22 милиони евра субвенции за реколтата од 2017 година. Ова го соопшти денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски при посетата на Могила додавајќи дека тоа е над

Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и Министерството за финансии на сметките на тутунарите денеска се исплатени 22 милиони евра субвенции за реколтата од 2017 година. Ова го соопшти денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски при посетата на Могила додавајќи дека тоа е над

Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Во еден ден исплатени 80 отсто или 22 милиони евра субвенции за тутунарите

Преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и Министерството за финансии на сметките на тутунарите денеска се исплатени 22 милиони евра субвенции за реколтата од 2017 година. Ова го соопшти денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски при посетата на Могила додавајќи дека тоа е над