притисни ентер »

Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија!
Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија!

Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија!

Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов е одликуван со Орден за заслуги за Македонија и тоа од претседателот на државата, Стево Пендаровски. Мукаетов кој со успех раководи со РФМ, тој е и успешен бизнисмен, како прв човек на нашиот стопански гигант “Алкалоид“. Во указот стои дека Мукаетов го доби ова признание за континуитетот,

Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија!

Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија!

Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов е одликуван со Орден за заслуги за Македонија и тоа од претседателот на државата, Стево Пендаровски. Мукаетов кој со успех раководи со РФМ, тој е и успешен бизнисмен, како прв човек на нашиот стопански гигант “Алкалоид“. Во указот стои дека Мукаетов го доби ова признание за континуитетот,

Живко Мукаетов одликуван со „Орден за заслуги за Македонија“

Живко Мукаетов одликуван со „Орден за заслуги за Македонија“

Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов е одликуван со „Орден за заслуги за Македонија“ од страна на претседателот, Стево Пендаровски. Во указот потпишан од претседателот Пендаровски, се наведува дека орденот е доделен за континуитетот, иновативноста, визијата и беспрекорните професионални стандарди во современото корпоратовно

Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија

Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија

Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов е одликуван со Орден за заслуги за Македонија и тоа од претседателот на државата, Стево Пендаровски. Мукаетов кој со успех раководи со РФМ, тој е и успешен бизнисмен, како прв човек на нашиот стопански гигант “Алкалоид“. Во указот стои дека Мукаетов го доби ова признание за континуитетот,

Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија!

Мукаетов одликуван со Орден за заслуги за Македонија!

0 Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов е одликуван со Орден за заслуги за Македонија и тоа од претседателот на државата, Стево Пендаровски. Мукаетов кој со успех раководи со РФМ, тој е и успешен бизнисмен, како прв човек на нашиот стопански гигант “Алкалоид“. Во указот стои дека Мукаетов го доби ова признание за континуитетот,

Живко Мукаетов доби државен орден за заслуги за Македонија!

Живко Мукаетов доби државен орден за заслуги за Македонија!

Првиот човек на Ракометната федерација на Македонија (РФМ), Живко Мукаетов, доби големо признание и е одликуван со Орден за заслуги за Македонија од страна на претседателот на државата, Стево Пендаровски. Мукаетов, инаку покрај долгогодишен претседател на РФМ и вложувач во спортот, важи за успешен бизнисмен на фармацевтската компанија „Алкалоид“, па