притисни ентер »

Сакате половен и квалитетен автомобил? Овие 10 половни автомобили се прав избор!
Сакате половен и квалитетен автомобил? Овие 10 половни автомобили се прав избор!

Сакате половен и квалитетен автомобил? Овие 10 половни автомобили се прав избор!

Германската Асоцијација за Техничка Инспекција, попозната по кратенката TÜV (Technischer Überwachungsverein) направи рангирање на најдобрите половни автомобили во однос на најмалку регистрирани дефекти. Станува збор за автомобили чија старост е од 10 до 11 години. При тоа, доколку планирате да купите половен автомобил, најдобра инвестиција би ви бил