притисни ентер »

Пристига Citroen C3 Aircross C-Series edition!
Пристига Citroen C3 Aircross C-Series edition!

Пристига Citroen C3 Aircross C-Series edition!

Во понудата на француската марка Citroen, што годинава слави 100 години од основањето, наскоро ќе се најде и C-Series едицијата на помалиот crossover модел C3 Aircross, и тоа со единствени стилски детали и побогата стандардна опрема … Тука пред се е Regal Red колор пакетот со црвени куќишта на надворешните ретровизори и рамки на светлосните групи,

Специјална серија: Citroën го најави кросоверот C3 Aircross C-Series

Специјална серија: Citroën го најави кросоверот C3 Aircross C-Series

Специјалната изведба на C3 Aircross доаѓа со интересен избор на бои и уредување на ентериерот, а ќе биде препознатлива по специфичните елементи во црвена боја на екстериерот и во ентериерот и беџот „C-Series“ кој ќе биде поставен на неколку позиции Одличните резултати на C3 Aicross се факт и овој член на B-SUV сегментот успеа да се наметне кај европските

Citroën подготви специјална C-Series изведба за C3 Aircross

Citroën подготви специјална C-Series изведба за C3 Aircross

C3 Aircross е првиот модел на Citroën кој добива специјална C-Series изведба. Со новите C-Series изведби на своите модели, Citroën ќе понуди повеќе опрема и специјални козметички детали. Првиот модел кој го добива овој третман е токму C3 Aircross, а неговата C-Series изведба добива специјален Regal Red колор пакет кој вклучува црвени декоративни елементи