притисни ентер »

Здравство: Нацрт текстот на Законот за лекарска дејност отворен за предлози од стручната фела, невладиниот сектор и граѓаните
Здравство: Нацрт текстот на Законот за лекарска дејност отворен за предлози од стручната фела, невладиниот сектор и граѓаните

Здравство: Нацрт текстот на Законот за лекарска дејност отворен за предлози од стручната фела, невладиниот сектор и граѓаните

Министерството за здравство информира дека за нацрт текстот за Законот за лекарска дејност, кој е поставен на Единствениот национален електронски регистар на прописи – ЕНЕР, лекарската фела, невладиниот сектор и граѓаните може да достават свои забелeшки на текстот. – Клучно во законот е што на лекарите им се остава можноста за саморегулација, што значително

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Наша заложба е платата на лекарите наредната година да достигне 100 илјади денари. Само на овој начин ќе го вратиме достоинството на здравствените работници и ќе им овозможиме фер услови за работа, велат од Министерството за здравство. Од таму велат дека новиот Закон за лекарска дејност има цел да ги подобри условите за работа на здравствените работници,

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Наша заложба е платата на лекарите наредната година да достигне 100 илјади денари. Само на овој начин ќе го вратиме достоинството на здравствените работници и ќе им овозможиме фер услови за работа, велат од Министерството за здравство. Од таму велат дека новиот Закон за лекарска дејност има цел да ги подобри условите за работа на здравствените работници,

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Наша заложба е платата на лекарите наредната година да достигне 100 илјади денари. Само на овој начин ќе го вратиме достоинството на здравствените работници и ќе им овозможиме фер услови за работа, велат од Министерството за здравство. Од таму велат дека новиот Закон за лекарска дејност има цел да ги подобри условите за работа на здравствените работници,

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Наша заложба е платата на лекарите наредната година да достигне 100 илјади денари. Само на овој начин ќе го вратиме достоинството на здравствените работници и ќе им овозможиме фер услови за работа, велат од Министерството за здравство. Од таму велат дека новиот Закон за лекарска дејност има цел да ги подобри условите за работа на здравствените работници,

МЗ: Нацрт текстот на Законот за лекарска дејност отворен за предлози од стручната фела, невладиниот сектор и граѓаните

МЗ: Нацрт текстот на Законот за лекарска дејност отворен за предлози од стручната фела, невладиниот сектор и граѓаните

Министерството за здравство информира дека за нацрт текстот за Законот за лекарска дејност, кој е поставен на Единствениот национален електронски регистар на прописи – ЕНЕР, лекарската фела, невладиниот сектор и граѓаните може да достават свои забелeшки на текстот. – Клучно во законот е што на лекарите им се остава можноста за саморегулација, што значително

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Министерство за здравство: Наша заложба е платата на лекарите следната година да достигне 100 илјади денари

Наша заложба е платата на лекарите наредната година да достигне 100 илјади денари. Само на овој начин ќе го вратиме достоинството на здравствените работници и ќе им овозможиме фер услови за работа, велат од Министерството за здравство. Од таму велат дека новиот Закон за лекарска дејност има цел да ги подобри условите за работа на здравствените работници,

МЗ: Нацрт текстот на Законот за лекарска дејност отворен за предлози од стручната фела, невладиниот сектор и граѓаните

МЗ: Нацрт текстот на Законот за лекарска дејност отворен за предлози од стручната фела, невладиниот сектор и граѓаните

Министерството за здравство информира дека за нацрт текстот за Законот за лекарска дејност, кој е поставен на Единствениот национален електронски регистар на прописи – ЕНЕР, лекарската фела, невладиниот сектор и граѓаните може да достават свои забелeшки на текстот. – Клучно во законот е што на лекарите им се остава можноста за саморегулација, што значително

МЗ: Нацрт текстот на Законот за лекарска дејност отворен за предлози од стручната фела, невладиниот сектор и граѓаните

МЗ: Нацрт текстот на Законот за лекарска дејност отворен за предлози од стручната фела, невладиниот сектор и граѓаните

Министерството за здравство информира дека за нацрт текстот за Законот за лекарска дејност, кој е поставен на Единствениот национален електронски регистар на прописи – ЕНЕР, лекарската фела, невладиниот сектор и граѓаните може да достават свои забелeшки на текстот. – Клучно во законот е што на лекарите им се остава можноста за саморегулација, што значително

Нацрт текстот за Законот за лекарска дејност пред јавноста за забелешки

Нацрт текстот за Законот за лекарска дејност пред јавноста за забелешки

Министерството за здравство информира дека за Нацрт текстот за Законот за лекарска дејност, кој е поставен на ЕНЕР – Единствен национален електронски регистар на прописи, лекарската фела, невладиниот сектор и граѓаните може да достават свои забелeшки. Клучно во законот е што на лекарите им се остава можноста за саморегулација, што значително ќе го