притисни ентер »

„Опинците од Ајро“
„Опинците од Ајро“

„Опинците од Ајро“

Ретко кој го почитува урбаното колективно живеење. Ако порано се знаеше дека строго е забрането да се паркира во парковите и тревниците тоа сега е сосема нормална појава. Аеродром конкретно се смета за една од најурбанизираните општини и место каде се гледаше примерот на урбаното живеење. Дали и сега е така? Доволно е да погледнеме околу зградите и

„Опиноците од Ајро“

„Опиноците од Ајро“

Ретко кој го почитува урбаното колективно живеење. Ако порано се знаеше дека строго е забрането да се паркира во парковите и тревниците тоа сега е сосема нормална појава. Аеродром конкретно се смета за една од најурбанизираните општини и место каде се гледаше примерот на урбаното живеење. Дали и сега е така? Доволно е да погледнеме околу зградите и