притисни ентер »

Божидар Божиновски: Жал ми е што за оваа девојка не гледам хаштаг дека не е сама …
Божидар Божиновски: Жал ми е што за оваа девојка не гледам хаштаг дека не е сама …

Божидар Божиновски: Жал ми е што за оваа девојка не гледам хаштаг дека не е сама …

Жал ми е што за оваа девојка не гледам хаштаг дека не е сама, витални пораки на поддршка и слично за нападите упатени кон неа. Политички може и да не се сложувате со неа. Не е важно. Најголем дел не ни беа напади на политичка основа, за програма или нејзиното дејствување туку чист сексизам и шовинизам, гнасни коментари кои го рушат достоинството како