притисни ентер »

На некој човек во Германија му се расипало Фиќото на автопат…
На некој човек во Германија му се расипало Фиќото на автопат…

На некој човек во Германија му се расипало Фиќото на автопат…

На некој човек во Германија му се расипало Фиќото на автопат. Стои тој покрај патот и мавта со раката за да наиде некој да му помогне. Застанува еден човек со Порше: – Еј земјак, што се случило? – Абе еве, ми се расипа Фиќото. Ако можеш да ме одвлечеш до наредниот сервис би било супер. – Нема гајле! Ако возам пребрзо само засвири и ќе успорам. Го