притисни ентер »

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу СДСМ кој води напред и Мицкоски кој води назад
Спасовски: На 12 април изборот е меѓу СДСМ кој води напред и Мицкоски кој води назад

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу СДСМ кој води напред и Мицкоски кој води назад

Потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, на граѓанска трибина „На прав пат“ вечерва во Охрид, на присутните им порача дека на изборите на 12 април, граѓаните имаат две насоки за кои ќе можат да гласаат. „На 12 април има два пата во различни насоки, два различни правци. Едниот е нашиот, на СДСМ, што води напред кон НАТО и ЕУ, повеќе пари кај граѓаните

СДСМ: Битката против криминалот и корупцијата нема да ја изгубиме, правда за сите мора да има

СДСМ: Битката против криминалот и корупцијата нема да ја изгубиме, правда за сите мора да има

Како партија сме посветени на градење независен судски систем. Со новиот Закон за ЈО отвораме простор за зајакнување на правната држава, да има вистинска реформа во судскиот систем и да обезеди правда за сите, од обичен човек до највисоките функционери, порача потпретседателот Оливер Спасовски на СДСМ од трибина во Охрид. Од друга страна, истакна Спасовски,

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу СДСМ кој води напред и Мицкоски кој води назад

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу СДСМ кој води напред и Мицкоски кој води назад

Потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, на граѓанска трибина „На прав пат“ вечерва во Охрид, на присутните им порача дека на изборите на 12 април, граѓаните имаат две насоки за кои ќе можат да гласаат. „На 12 април има два пата во различни насоки, два различни правци. Едниот е нашиот, на СДСМ, што води напред кон НАТО и ЕУ, повеќе пари кај граѓаните

Спасовски за изборите: Има два пата – НАТО, ЕУ и повеќе пари кај граѓаните или изолација и обнова на криминалот и корупцијата

Спасовски за изборите: Има два пата – НАТО, ЕУ и повеќе пари кај граѓаните или изолација и обнова на криминалот и корупцијата

На 12 април има два пата во различни насоки, два различни правци. Едниот е нашиот, на СДСМ, што води напред кон НАТО и ЕУ, повеќе пари кај граѓаните и сигурна иднина, и вториот на Мицкоски кој води назад во изолација, обнова на криминал и корупција. Тој пат го одевме 11 години, а сега за две и пол години моравме да направиме многу за да направиме сериозен

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу два правци, едниот на СДСМ кој води напред и другиот на Мицкоски кој води назад во криминал и изолација

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу два правци, едниот на СДСМ кој води напред и другиот на Мицкоски кој води назад во криминал и изолација

117 Споделувања Share Tweet На 12 април има два пата во различни насоки, два различни правци. Едниот е нашиот, на СДСМ, што води напред кон НАТО и ЕУ, повеќе пари кај граѓаните и сигурна иднина, и вториот на Мицкоски кој води назад во изолација, обнова на криминал и корупција. Тој пат го одевме 11 години, а сега за две и пол години моравме да направиме

Спасовски во Охрид: На 12 април изборот е меѓу два правци, едниот на СДСМ кој води напред и другиот на Мицкоски кој води назад во криминал и изолација

Спасовски во Охрид: На 12 април изборот е меѓу два правци, едниот на СДСМ кој води напред и другиот на Мицкоски кој води назад во криминал и изолација

Едниот е нашиот, на СДСМ, што води напред кон НАТО и ЕУ, повеќе пари кај граѓаните и сигурна иднина, и вториот на Мицкоски кој води назад во изолација, обнова на криминал и корупција. Тој пат го одевме 11 години, а сега за две и пол години моравме да направиме многу за да направиме сериозен исчекор напред и затоа враќање назад нема, порача потпретседателот

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу два правци, едниот на СДСМ кој води напред и другиот на Мицкоски кој води назад во криминал и изолација

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу два правци, едниот на СДСМ кој води напред и другиот на Мицкоски кој води назад во криминал и изолација

На 12 април има два пата во различни насоки, два различни правци. Едниот е нашиот, на СДСМ, што води напред кон НАТО и ЕУ, повеќе пари кај граѓаните и сигурна иднина, и вториот на Мицкоски кој води назад во изолација, обнова на криминал и корупција. Тој пат го одевме 11 години, а сега за две и пол години моравме да направиме многу за да направиме сериозен

Спасовски: На 12 април граѓаните ќе бираат помеѓу СДСМ кои води кон ЕУ, или ВМРО кои водат кон назад кон излолација

Спасовски: На 12 април граѓаните ќе бираат помеѓу СДСМ кои води кон ЕУ, или ВМРО кои водат кон назад кон излолација

„На 12 април има два пата во различни насоки, два различни правци. Едниот е нашиот, на СДСМ, што води напред кон НАТО и ЕУ, повеќе пари кај граѓаните и сигурна иднина, и вториот на Мицкоски кој води назад во изолација, обнова на криминал и корупција. Тој пат го одевме 11 години, а сега за две и пол години моравме да направиме многу за да направиме

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу СДСМ кој води напред и Мицкоски кој води назад

Спасовски: На 12 април изборот е меѓу СДСМ кој води напред и Мицкоски кој води назад

Потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, на граѓанска трибина „На прав пат“ вечерва во Охрид, на присутните им порача дека на изборите на 12 април, граѓаните имаат две насоки за кои ќе можат да гласаат. „На 12 април има два пата во различни насоки, два различни правци. Едниот е нашиот, на СДСМ, што води напред кон НАТО и ЕУ, повеќе пари кај граѓаните

Спасовски на трибина во Охрид: Битката против криминалот и корупцијата нема да ја изгубиме, правда за сите мора да има

Спасовски на трибина во Охрид: Битката против криминалот и корупцијата нема да ја изгубиме, правда за сите мора да има

Како партија сме посветени на градење независен судски систем. Со новиот Закон за ЈО отвораме простор за зајакнување на правната држава, да има вистинска реформа во судскиот систем и да обезеди правда за сите, од обичен човек до највисоките функционери, порача потпретседателот Оливер Спасовски на трибина во Охрид. Од друга страна, истакна Спасовски,