притисни ентер »

Bosch разви 3D инструмент табла
Bosch разви 3D инструмент табла

Bosch разви 3D инструмент табла

Технологијата прикажува повеќе информации на помал екран Германската компанија Bosch покажа иновативна 3D инструмент табла која на возачот му овозможува да ги добие потребните податоци за автомобилот без да користи 3D очила или други помагала. Во срцето на таблата е пасивна 3D технологија која комбинира две слики во една, со што се создава тродимензионална

Bosch разви 3D инструмент табла

Bosch разви 3D инструмент табла

Технологијата прикажува повеќе информации на помал екран Германската компанија Bosch покажа иновативна 3D инструмент табла која на возачот му овозможува да ги добие потребните податоци за автомобилот без да користи 3D очила или други помагала. Во срцето на таблата е пасивна 3D технологија која комбинира две слики во една, со што се создава тродимензионална

Bosch разви 3D инструмент табла

Bosch разви 3D инструмент табла

Германската компанија Bosch покажа иновативна 3D инструмент табла која на возачот му овозможува да ги добие потребните податоци за автомобилот без да користи 3D очила или други помагала. Во срцето на таблата е пасивна 3D технологија која комбинира две слики во една, со што се создава тродимензионална слика. Компанијата соопшти дека новиот развој ќе