притисни ентер »

Киргиос повотно претера : Kршеше рекети , го пцуеше и плукаше судијата
Киргиос повотно претера : Kршеше рекети , го пцуеше и плукаше судијата

Киргиос повотно претера : Kршеше рекети , го пцуеше и плукаше судијата

Не сакаше да се ракува со судијата Фергусон Марфи , кого го опцу , а потоа и плукна кон него. Претходно за врeме на натпреварот имаше повеќе нервозни моменти , кршеше рекети и дивееше , но се чини дека ги премина границите кон судијата.