притисни ентер »

Тој сигурно отсега ќе внимава каде оди
Тој сигурно отсега ќе внимава каде оди

Тој сигурно отсега ќе внимава каде оди

Има ли поголем комплимент за изгледот на жената, од тоа некој до толку да се зaгледа  во не :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На You tube секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа треба повеќе да се смеете и да си го разубавувате секој ден од животот. Погледнете дел од нив:

Тој веќе нема да „зјапа“

Тој веќе нема да „зјапа“

Има ли поголем комплимент за изгледот на жената, од тоа некој до толку да се зaгледа  во не :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На You tube секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа треба повеќе да се смеете и да си го разубавувате секој ден од животот. Погледнете дел од нив:

Зјапачот во теретана им даде еден голем комплимент на жените

Зјапачот во теретана им даде еден голем комплимент на жените

Има ли поголем комплимент за изгледот на жената, од тоа некој до толку да се зазјапа во не :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Плавушата испушта многу смешни звуци во салата за вежбање

Плавушата испушта многу смешни звуци во салата за вежбање

Погледнете ги реакциите на мажите! Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.