притисни ентер »

Повторно измама со наводна сообраќајна незгода на близок роднина
Повторно измама со наводна сообраќајна незгода на близок роднина

Повторно измама со наводна сообраќајна незгода на близок роднина

На 13.02.2020 во 16.30 часот во СВР Скопје, Б.М.(68) од Скопје пријавил дека бил измамен од едно лице. Според пријавеното, околу 10.55 часот на телефон му се јавило лицето и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода, по што друго лице се претставило како полициски службеник и побарало пари за да се прикрие случајот. Исто така,

Б.М.(68) од Скопје пријавил дека бил измамен од едно лице

Б.М.(68) од Скопје пријавил дека бил измамен од едно лице

На 13.02.2020 во 16.30 часот во СВР Скопје, Б.М.(68) од Скопје пријавил дека бил измамен од едно лице. Според пријавеното, околу 10.55 часот на телефон му се јавило лицето и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода, по што друго лице се претставило како полициски службеник и побарало пари за да се прикрие случајот. Исто така,

Нов случај на измамен Скопјанец: Му било јавено дека ќерка му направила сообраќајка, дал пари да не лежи затвор

Нов случај на измамен Скопјанец: Му било јавено дека ќерка му направила сообраќајка, дал пари да не лежи затвор

На 13.02.2020 во 16.30 часот во СВР Скопје, Б.М.(68) од Скопје пријавил дека бил измамен од едно лице. Според пријавеното, околу 10.55 часот на телефон му се јавило лицето и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода, по што друго лице се претставило како полициски службеник и побарало пари за да се прикрие случајот. Исто така,

Го измамиле да плати казна зашто наводно ќерка му предизвикала сообраќајна несреќа

Го измамиле да плати казна зашто наводно ќерка му предизвикала сообраќајна несреќа

Шеесет и осумгодишен скопјанец пријавил дека бил измамен од едно лице. Според пријавеното, на телефон му се јавило лице и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода по што друго лице се претставило како полициски службеник и побарало пари за да се прикрие случајот. Исто така, тој се согласил на тоа и подоцна пред својата куќа

Го измамиле да плати казна зошто ќерка му направила сообраќајка

Го измамиле да плати казна зошто ќерка му направила сообраќајка

Шеесет и осумгодишен скопјанец пријавил дека бил измамен од едно лице. Според пријавеното, на телефон му се јавило лицето и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода, по што друго лице се претставило како полициски службеник и побарало пари за да се прикрие случајот. Исто така, тој се согласил на тоа и подоцна пред неговата

Скопјанец измамен, го излажале дека ќерка му направила сообраќајка

Скопјанец измамен, го излажале дека ќерка му направила сообраќајка

Вчера во 16.30 часот во СВР Скопје, Б.М.(68) од Скопје пријавил дека бил измамен од едно лице. Според пријавеното, околу 10.55 часот на телефон му се јавило лицето и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода, по што друго лице се претставило како полициски службеник и побарало пари за да се прикрие случајот. „Исто така, според

Го излажале дека ќерка му направила сообраќајка и му зеле пари

Го излажале дека ќерка му направила сообраќајка и му зеле пари

Нов случај на измамување на скопјани со наводни сообраќајки на нивните деца за кои треба да се платат големи пари за да се заташкаат е пријавен на полицијата. Имено, вчера 68-годишниот скопјанец Б.М. пријавил дека е измамен од едно лице кое околу 10:55 часот на телефон му се јавило и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода

Го измамиле да плати казна зошто ќерка му направила сообраќајка

Го измамиле да плати казна зошто ќерка му направила сообраќајка

Шеесет и осумгодишен скопјанец пријавил дека бил измамен од едно лице. Според пријавеното, на телефон му се јавило лицето и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода, по што друго лице се претставило како полициски службеник и побарало пари за да се прикрие случајот. Исто така, тој се согласил на тоа и подоцна пред неговата

Скопјанец измамен, го излажале дека ќерка му направила сообраќајка

Скопјанец измамен, го излажале дека ќерка му направила сообраќајка

Вчера во 16.30 часот во СВР Скопје, Б.М.(68) од Скопје пријавил дека бил измамен од едно лице. Според пријавеното, околу 10.55 часот на телефон му се јавило лицето и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода , по што друго лице се претставило како полициски службеник и побарало пари за да се прикрие случајот. Вчера во 16.30

Го измамиле да плати казна зошто ќерка му направила сообраќајка

Го измамиле да плати казна зошто ќерка му направила сообраќајка

Шеесет и осумгодишен скопјанец пријавил дека бил измамен од едно лице. Според пријавеното, на телефон му се јавило лицето и му соопштило дека неговата ќерка учествувала во сообраќајна незгода, по што друго лице се претставило како полициски службеник и побарало пари за да се прикрие случајот. Исто така, тој се согласил на тоа и подоцна пред неговата