притисни ентер »

Пријателот кој го изневерил Михајловиќ ги објави пораките кои му ги испраќал: Денес не би го направил истото
Пријателот кој го изневерил Михајловиќ ги објави пораките кои му ги испраќал: Денес не би го направил истото

Пријателот кој го изневерил Михајловиќ ги објави пораките кои му ги испраќал: Денес не би го направил истото

Синиша Михајловиќ вчера потврди дека боледува од леукемија, но јавноста веќе беше информирана дека ќе најави нешто тажно затоа што „Кориере дело Спорт“ претходно објави дека Михајловиќ се соочува со сериозна болест. Виновник за тоа е Иван Зазарони, уредникот на „Кориере дело Спорт“. Зазарони ја објави вест пред Михајловиќ да закаже конференција. Михајловиќ

„Објавив за болеста на Синиша како новинар, не како пријател. Но, никогаш не би го направил истото!“

„Објавив за болеста на Синиша како новинар, не како пријател. Но, никогаш не би го направил истото!“

Синиша Михајловиќ вчера на пресот по повод објавувањето на неговата тешка болест остро го нападна Иван Закерони, својот долгогодишен пријател и уредник на „Кориере дело Спорт“, кој завчера на насловната страница објави за состојбата на српската легенда. Весникот објави токму на денот кога Синиша свика прес-конференција на која сакаше тој прв да ги

Михајловиќ лут на пријателот кој го предал: Продаде 200 весници повеќе и уништи пријателство долго 20 години

Михајловиќ лут на пријателот кој го предал: Продаде 200 весници повеќе и уништи пријателство долго 20 години

Синиша Михајловиќ вчера на прес-конференција објави дека боледува од леукемија. Во јавноста се дозна дека Михајловиќ има проблеми со здравјето и претходно бидејќи италијанскиот „Кориере дело Спорт“ пред Михајловиќ да соопшти објави дека српскиот стратег има големи проблеми со здравјето. Тој текст го објави Иван Зазарони кој е еден од најпознатите новинари

Михајловиќ лут: Продаде неколку весници повеќе и уништи пријателство од 20 години

Михајловиќ лут: Продаде неколку весници повеќе и уништи пријателство од 20 години

Синиша Михајловиќ вчера на прес-конференција објави дека боледува од леукемија. Сепак, јавноста во Италија, па и цела Европа знаеше дека здравствената состојба на тренерот на Болоња не е добра, бидејќи први прочитаа такво нешто во „Кориере дело Спорт“. Пред Михајловиќ да и се обрати на јавноста, сите знаеја дека нешто не е во ред. Во текстот на весникот

ТАЖНИ ВЕСТИ ОД ИТАЛИЈА: Михајловиќ во 16:30 часот закажа прес, поддршка доаѓа од сите страни!!!

ТАЖНИ ВЕСТИ ОД ИТАЛИЈА: Михајловиќ во 16:30 часот закажа прес, поддршка доаѓа од сите страни!!!

Утринава тажни вести дојдоа од Италија. Синиша Михајловиќ е тешко болен, но досега никој не напиша за која болест станува збор, но сите претпоставуваат. По тој повод сеуште тренерот на Болоња, за во 16:30 часот свика прес-конференција на која ќе објасни што и како понатаму. По тој повод од сите страни доаѓа поддршка до него. Еден од првите се јави

ГРОЗНИ ВЕСТИ ОД ИТАЛИЈА: Михајловиќ за во 16:30  часот закажа прес, поддршка доаѓа од сите страни!!!

ГРОЗНИ ВЕСТИ ОД ИТАЛИЈА: Михајловиќ за во 16:30  часот закажа прес, поддршка доаѓа од сите страни!!!

Утринава грозни вести дојдоа од Италија. Синиша Михајловиќ е тешко болен, но досега никој не напиша за која болест станува збор, но сите претпоставуваат. По тој повод сеуште тренерот на Болоња, за во 16:30 часот свика прес-конференција на која ќе објасни што и како понатаму. По тој повод од сите страни доаѓа поддршка до него. Еден од првите се јави