притисни ентер »

За поставена камера во автомобилот казната е 400 евра
За поставена камера во автомобилот казната е 400 евра

За поставена камера во автомобилот казната е 400 евра

Полицијата ги предупредува граѓаните дека незаконското снимање со камера, поставена во автомобилот, е казниво и дека според Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата, само МВР е овластено да поставува уреди за снимање на јавни места, на кои се одвива сообраќај. Казната изнесува 400 евра во денарска против вредност, а прекршителите можат да

МВР со предупредување до возачите- доколку поставите камера за снимање во автомобилот ќе платите дебела казна

МВР со предупредување до возачите- доколку поставите камера за снимање во автомобилот ќе платите дебела казна

МВР со предупредување до возачите- доколку поставите камера за снимање во автомобилот ќе платите дебела казна Полицијата ги предупредува граѓаните дека незаконското снимање со камера, поставена во автомобилот, е казниво и дека според Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата, само МВР е овластено да поставува уреди за снимање на јавни места,

МВР co пpeдyпpeдyвaњe дo вoзaчитe: Дeбeли kaзни дoкoлкy пocтaвитe кaмepa зa cнимaњe вo aвтoмoбилoт

МВР co пpeдyпpeдyвaњe дo вoзaчитe: Дeбeли kaзни дoкoлкy пocтaвитe кaмepa зa cнимaњe вo aвтoмoбилoт

Полицијата ги предупредува граѓаните дека незаконското снимање со камера, поставена во автомобилот, е казниво и дека според Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата, само МВР е овластено да поставува уреди за снимање на јавни места, на кои се одвива сообраќај. Казната изнесува 400 евра во денарска против вредност, а прекршителите можат да

Не ставајте камери во автомобилот, казната за снимање е 400 евра!

Не ставајте камери во автомобилот, казната за снимање е 400 евра!

Полицијата ги предупредува граѓаните дека незаконското снимање со камера, поставена во автомобилот, е казниво и дека според Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата, само МВР е овластено да поставува уреди за снимање на јавни места, на кои се одвива сообраќај. Казната изнесува 400 евра во денарска против вредност, а прекршителите можат да

Казна од 400 евра за снимање со камери поставени во автомобилите

Казна од 400 евра за снимање со камери поставени во автомобилите

Полицијата ги предупредува граѓаните дека незаконското снимање со камера, поставена во автомобилот, е казниво и дека според Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата, само МВР е овластено да поставува уреди за снимање на јавни места, на кои се одвива сообраќај. Казната изнесува 400 евра во денарска против вредност, а прекршителите можат да