притисни ентер »

Ова е „Дино паркот“ за кој ШИЛЕГОВ ПОТРОШИ 350.000 ЕВРА!
Ова е „Дино паркот“ за кој ШИЛЕГОВ ПОТРОШИ 350.000 ЕВРА!

Ова е „Дино паркот“ за кој ШИЛЕГОВ ПОТРОШИ 350.000 ЕВРА!

Трет ден по ред ги обелоденувам твоите матни зделки од криминален карактер и сето тоа преку Зоолошка градина Скопје и твојот директор Галетановски, му порача на скопскиот градоначалник Стефан Кирков. За директороот на ЗОО додава: Во животот освен рипка во аквариум не знае за друго животно, но нејсе, за тепачки по дискотеки врати – да, а и тоа е нели

Ова е „Дино паркот“ за кој ШИЛЕГОВ ПОТРОШИ 350.000 ЕВРА!

Ова е „Дино паркот“ за кој ШИЛЕГОВ ПОТРОШИ 350.000 ЕВРА!

Трет ден по ред ги обелоденувам твоите матни зделки од криминален карактер и сето тоа преку Зоолошка градина Скопје и твојот директор Галетановски, му порача на скопскиот градоначалник Стефан Кирков. За директороот на ЗОО додава: Во животот освен рипка во аквариум не знае за друго животно, но нејсе, за тепачки по дискотеки врати – да, а и тоа е нели

Ова е „Дино паркот“ за кој Шилегов потроши 350 илјади евра

Ова е „Дино паркот“ за кој Шилегов потроши 350 илјади евра

Трет ден по ред ги обелоденувам твоите матни зделки од криминален карактер и сето тоа преку Зоолошка градина Скопје и твојот директор Галетановски, му порача на скопскиот градоначалник Стефан Кирков. За директороот на ЗОО додава: Во животот освен рипка во аквариум не знае за друго животно, но нејсе, за тепачки по дискотеки врати – да, а и тоа е нели

Ова е „Дино паркот“ за кој Шилегов потроши 350 илјади евра

Ова е „Дино паркот“ за кој Шилегов потроши 350 илјади евра

Трет ден по ред ги обелоденувам твоите матни зделки од криминален карактер и сето тоа преку Зоолошка градина Скопје и твојот директор Галетановски, му порача на скопскиот градоначалник Стефан Кирков. За директороот на ЗОО додава: Во животот освен рипка во аквариум не знае за друго животно, но нејсе, за тепачки по дискотеки врати – да, а и тоа е нели

Ова е „Дино паркот“ закој Шилегов потроши 350 илјади евра

Ова е „Дино паркот“ закој Шилегов потроши 350 илјади евра

Трет ден по ред ги обелоденувам твоите матни зделки од криминален карактер и сето тоа преку Зоолошка градина Скопје и твојот директор Галетановски, му порача на скопскиот градоначалник Стефан Кирков. За директороот на ЗОО додава: Во животот освен рипка во аквариум не знае за друго животно, но нејсе, за тепачки по дискотеки врати – да, а и тоа е нели

Кирков до Шилегов: На што потрошивте 300 илјади евра за живеалиште на фламинга, а на него стои табла дека е спонзорирано?

Кирков до Шилегов: На што потрошивте 300 илјади евра за живеалиште на фламинга, а на него стои табла дека е спонзорирано?

Стефан Кирков од ВМРО ДПМНЕ на Фејсбук го прашува градоначалникот Петре Шилегов како тоа вели дека потрошиле 300 илјади евра за изградба на живеалиште на птиците фламинга, а на него стои табла на која пишува дека изградбата е спонзорирана. Добро утро Петре Шилегов & Петре Шилегов, јас пак…. Ќе ви ги барам одговорите на прашањата додека не ми ги одговорите…

Шилегов за само неколку месеци потрошил 500.000 евра во набавки и наводни градби во скопската ЗОО

Шилегов за само неколку месеци потрошил 500.000 евра во набавки и наводни градби во скопската ЗОО

Петре Шилегов преку неговата институција „ЗОО Скопје“ извршил и потрошил само за неколку месеци половина милион евра во набавки и наводни градби во Скопската Зоолошка градина, алармира Стефан Кирков од ВМРО-ДПМНЕ. Петре, мило ми е што здравствена состојба Вие одлична и што се враќате на работа т.е повеке би напишал во канцеларијата од која вршите матни

Шилегов преку скопската ЗОО за само неколку месеци потрошил 500.000 евра во набавки и наводни градби

Шилегов преку скопската ЗОО за само неколку месеци потрошил 500.000 евра во набавки и наводни градби

Петре Шилегов преку неговата институција ЗОО Скопје извршил и потрошил само за неколку месеци половина милион евра во набавки и наводни градби во Скопската Зоолошка градина, алармира Стефан Кирков од ВМРО-ДПМНЕ. Петре, мило ми е што здравствена состојба Вие одлична и што се враќате на работа т.е повеке би напишал во канцеларијата од која вршите матни