притисни ентер »

Да имав дечко брзо ќе ми поминуваше времето
Да имав дечко брзо ќе ми поминуваше времето

Да имав дечко брзо ќе ми поминуваше времето

Атрактивната тенисерка Ежени Бушар призна дека не го поднесува баш најдобро времето во карантин. И Канаѓанката е приморана времето во текот на епидемијата на коронавирус да го  минува во домашна изолација, па често ги „освежува“ своите фанови со по некоја провокативна фотографија. Пред неколку дена на твитер објави интересен статус кој посебно ги заинтригира

Убавата тенисерка жали што нема дечко додека „дреме“ во карантин

Убавата тенисерка жали што нема дечко додека „дреме“ во карантин

Има ли кандидати? Една од најатрактивните тенисерки, Канаѓанката Џунини Бушар, се пожали дека тешко го поминува времето во карантин. Таа вели дека многу позабавно ќе ѝ било доколку за време на изолацијата имала дечко кој би бил заедно со неа во овој период. „Не дека се жалам, но овој карантин ќе беше многу позабавен доколку имав дечко“, напиша пред

ЌЕ БЕШЕ ПОЗАБАВНО ДА ИМАВ ДЕЧКО - Згодната тенисерка не може да издржи во карантин

ЌЕ БЕШЕ ПОЗАБАВНО ДА ИМАВ ДЕЧКО - Згодната тенисерка не може да издржи во карантин

Атрактивната тенисерка Евгени Бушар призна дека не го поднесува најдобро времето поминато во карантин. Канаѓанката е исто така приморана да го поминува своето време зад затворени врати за време на епидемијата на коронавирус, поголемиот дел од времето го поминува на „сурфање“ на социјалните мрежи, каде што често ги почестува своите фанови со голи фотографии

ЌЕ БЕШЕ ПОЗАБАВНО ДА ИМАВ ДЕЧКО - Згодната тенисерка не може да издржи во карантин

ЌЕ БЕШЕ ПОЗАБАВНО ДА ИМАВ ДЕЧКО - Згодната тенисерка не може да издржи во карантин

Атрактивната тенисерка Евгени Бушар призна дека не го поднесува најдобро времето поминато во карантин. Канаѓанката е исто така приморана да го поминува своето време зад затворени врати за време на епидемијата на коронавирус, поголемиот дел од времето го поминува на „сурфање“ на социјалните мрежи, каде што често ги почестува своите фанови со голи фотографии

На атрактивната Бушар и е досадно во карантин: „Барем да имам дечко…“

На атрактивната Бушар и е досадно во карантин: „Барем да имам дечко…“

Атрактивната тенисерка Еугени Бушар признава дека тешко го поднесува времето во карантин. Канаѓанката е приморана, во времето на пандемијата, да биде главно дома зад затворени врати а времето го минува, како што вели, главно на интернет. Неодамна на Твитер објави интересен статус кој посебно го заинтригира машкиот свет… „Не е дека се жалам, но овој

На атрактивната тенисерка и е досадно во карантин: „Барем да имав дечко…“

На атрактивната тенисерка и е досадно во карантин: „Барем да имав дечко…“

На атрактивната тенисерка и е досадно во карантин: „Барем да имав дечко…“ Атрактивната тенисерка Евгени Бушар призна дека не го поднесува најдобро времето поминато во карантин. Канаѓанката е исто така приморана да го поминува своето време зад затворени врати за време на епидемијата на коронавирус, поголемиот дел од времето го поминува на „сурфање“

Секси Бушар има мака: Нема(ла) дечко за полесен да ѝ бил карантинот!

Секси Бушар има мака: Нема(ла) дечко за полесен да ѝ бил карантинот!

Една од најсексапилните тенисерки, Ежени Бушар се пожали во екот на пандемијата со коронавирусот, поради која е во домашна самоизолација како превентива да не се зарази, дека многу тешко и паѓа седењето дома и тоа зашто – немала дечко. Бушар на Твитер „се пожали“ дека поинтересно и повозбудливо ако во карантинот имала дечко. „Не се жалам, ама чувствувам