притисни ентер »

Забавена снимка од нокаут при женска тепачка
Забавена снимка од нокаут при женска тепачка

Забавена снимка од нокаут при женска тепачка

И музиката ептен ја погодиле да си одговара со видеото :). Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сам против четворица

Сам против четворица

Секој тренер на боречки вештини ќе ви каже дека ако се повеќе од двајца, најдобрата техника за борба е бегањето, но дечково е самоук. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Си го шинал рамото, па другарот реши да му го намести со столчето

Си го шинал рамото, па другарот реши да му го намести со столчето

Проблемот е што другарот не е баш многу прецизен. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Жена се сомневала дека сопругот ја изневерува, но полуде кога ја дозна вистината

Жена се сомневала дека сопругот ја изневерува, но полуде кога ја дозна вистината

Сега синот ќе има доволно време за да размисли за животот, а веројатно и другарот кој се најде на местото на настанот научи нешто. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Бес на патот: Опасниот тепач заедно со неговата жена застанаа да се тепаат на автопатот, но малку погрешија при изборот на жртвите

Бес на патот: Опасниот тепач заедно со неговата жена застанаа да се тепаат на автопатот, но малку погрешија при изборот на жртвите

Секогаш е убаво кога ќе видиш како некој ќе му го дотера умот на оној што се прави многу јак и што прв почнува тепачка. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Зошто мобилните телефони не треба да ги оставате долго време на полнач? Погледнете што може да се случи!

Зошто мобилните телефони не треба да ги оставате долго време на полнач? Погледнете што може да се случи!

Верувам секој од вас ја прави истава грешка, особено ноќно време, па се надевам од сега ќе бидете попретпазливи, затоа што за катастрофа е потребно многу малку. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!