притисни ентер »

Samsung Galaxy S10 со 31% повисока продажба во Европа
Samsung Galaxy S10 со 31% повисока продажба во Европа

Samsung Galaxy S10 со 31% повисока продажба во Европа

Samsung е најсупешен во Холандија од цела Европа, при што продал дури 100,000 уреди за само три месеци. Samsung најави дека продажбата на Galaxy S10 сеирјата во Холандија надминала 100,000 уреди во првите три месеци откако беше лансиран. Оваа цифра не може да се спореди со онаа од американскиот и британскиот пазар, но е многу висока и претставува највисок

Конечно: Samsung го реши најголемиот проблем со камерите на S10 уредите!

Конечно: Samsung го реши најголемиот проблем со камерите на S10 уредите!

Galaxy S10 уредите се несоменено едни од најдобрите уреди на пазарот со најмоќни спецификации и одлични камери. Но, една одлука која Samsung ја имаше донесено во однос на камерите ги остави корисниците разочарани.. барем досега... Станува збор за Live Focus функцијата, верзијата на Samsung за Portrait Mode, со која S10 и S10 Plus ги користат главните

Samsung Galaxy S10 Plus е најомилениот смартфон за 2019 година: Ова е целата листа!

Samsung Galaxy S10 Plus е најомилениот смартфон за 2019 година: Ова е целата листа!

Има низа одлични смартфони на пазарот, особено во последните неколку години, но само дел од нив се фаворити меѓу корисниците... Се разбира, на првото место успеа да се најде само еден уред, а тоа е... Galaxy S10 Plus! Како мало потсетување, станува збор за најголемиот уред во новата S10 серија на Samsung, кој се најде на првото место со 24% од вкупните

Samsung сè уште не кажува кога ќе го понуди Galaxy Fold

Samsung сè уште не кажува кога ќе го понуди Galaxy Fold

Речиси е средината на јуни, но Samsung сè уште не објави кога ќе продолжи со продажбата на паметниот телефон со дисплеј на преклоп, Galaxy Fold. Потсетуваме дека уште пред да започнат продажбите во крајот на април некои од тест примероците, до кои дојдоа медиумите, покажаа фатални дефекти во дисплејот, што ја принуди компанијата да ја одложи продажбата,

Samsung сè уште не кажува кога ќе го понуди Galaxy Fold

Samsung сè уште не кажува кога ќе го понуди Galaxy Fold

Речиси е средината на јуни, но Samsung сè уште не објави кога ќе продолжи со продажбата на паметниот телефон со дисплеј на преклоп, Galaxy Fold. Потсетуваме дека уште пред да започнат продажбите во крајот на април некои од тест примероците, до кои дојдоа медиумите, покажаа фатални дефекти во дисплејот, што ја принуди компанијата да ја одложи продажбата,

Samsung ќе ја најави новата дата за продажба на Galaxy Fold во неделите што следат

Samsung ќе ја најави новата дата за продажба на Galaxy Fold во неделите што следат

Ова се добри вести за овој револуционерен уред кој не беше спомнат повеќе од месец дена Samsung Galaxy Fold, уредот кој ја претставува иднината на преносните уреди и кој го чекавме неколку години, конечно беше претставен на крајот од февруари во Сан Франциско за време на претставувањето на Galaxy S10 телефоните. Овој телефон се претвора во мал таблет