притисни ентер »

Санкционирани 216 непрописно паркирани возила
Санкционирани 216 непрописно паркирани возила

Санкционирани 216 непрописно паркирани возила

Во периодот од 8 до 13 јануари со помош на специјалните возила „пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 127 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „блокатор“ санкционирани се 89 возила кои биле затекнати во резидентни зони, а не биле корисници-резиденти на секторот во којшто биле паркирани. – За трајно решение на сообраќајниот метеж

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар" во соработка со Сообраќајната полиција санкционирале 216 непрописно паркирани возила на територијата на скопската општина во перодот од 8 до 13 јануари. Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар" во соработка со Сообраќајната полиција санкционирале 216 непрописно паркирани возила на територијата

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ (ПОЦ) во соработка со Сообраќајната полиција санкционирале 216 непрописно паркирани возила на територијата на скопската општина во перодот од 8 до 13 јануари годинава. Со помош на специјалните возила „пајак“ биле отстранети 127 непрописно паркирани возила, а со поставување на „блокатор“ санкционирани

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ (ПОЦ) во соработка со Сообраќајната полиција санкционирале 216 непрописно паркирани возила на територијата на скопската општина во перодот од 8 до 13 јануари. Со помош на специјалните возила „пајак“ биле отстранети 127 непрописно паркирани возила, а со поставување на „блокатор“ санкционирани се 89 возила

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ (ПОЦ) во соработка со Сообраќајната полиција санкционирале 216 непрописно паркирани возила на територијата на скопската општина во перодот од 8 до 13 јануари годинава. Со помош на специјалните возила „пајак“ биле отстранети 127 непрописно паркирани возила, а со поставување на „блокатор“ санкционирани

216 непрописно паркирани возила санкционирани

216 непрописно паркирани возила санкционирани

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје санкционираа 216 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 08.01. до 13.01.2020 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 127 непрописно паркирани возила, а со

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ (ПОЦ) во соработка со Сообраќајната полиција санкционирале 216 непрописно паркирани возила на територијата на скопската општина во перодот од 8 до 13 јануари. Со помош на специјалните возила „пајак“ биле отстранети 127 непрописно паркирани возила, а со поставување на „блокатор“ санкционирани се 89 возила

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Во Центар за една недела казнети 216 непрописно паркирани возачи

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ (ПОЦ) во соработка со Сообраќајната полиција санкционирале 216 непрописно паркирани возила на територијата на скопската општина во перодот од 8 до 13 јануари годинава. Со помош на специјалните возила „пајак“ биле отстранети 127 непрописно паркирани возила, а со поставување на „блокатор“ санкционирани

Санкционирани 216 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Санкционирани 216 непрописно паркирани возила во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје санкционираа 216 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 08.01. до 13.01.2020 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 127 непрописно паркирани возила, а со

Санкционирани 216 непрописно паркирани возила

Санкционирани 216 непрописно паркирани возила

Во периодот од 8 до 13 јануари со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 127 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „Блокатор“ санкционирани се 89 возила кои биле затекнати во резидентни зони, а не биле корисници-резиденти на секторот во којшто биле паркирани. – За трајно решение на сообраќајниот метеж