притисни ентер »

Белата боја е нејзин заштитен знак – Најдобрите модни изданија на Викторија Лоба
Белата боја е нејзин заштитен знак – Најдобрите модни изданија на Викторија Лоба

Белата боја е нејзин заштитен знак – Најдобрите модни изданија на Викторија Лоба

Пејачката со руско потекло, Викторија Лоба, важи за една од најубавите, но и најдобро облечени пејачки кај нас. Пејачката апсолутно за секоја пригода знае да избере соодветен стајлинг, а нејзиниот Инстаграм профил е полн со фотографии на кои што можеме да ја видиме во совршено стилизирано издание. Од она што успевме да видиме додека го „листавме“ нејзиниот

Белата боја е нејзин заштитен знак: Најдобрите модни изданија на Викторија Лоба

Белата боја е нејзин заштитен знак: Најдобрите модни изданија на Викторија Лоба

Пејачката со руско потекло, Викторија Лоба, важи за една од најубавите, но и најдобро облечени пејачки кај нас. Пејачката апсолутно за секоја пригода знае да избере соодветен стајлинг, а нејзиниот Инстаграм профил е полн со фотографии на кои што можеме да ја видиме во совршено стилизирано издание. Од она што успевме да видиме додека го „листавме“ нејзиниот

Викторија Лоба обожава бело!

Викторија Лоба обожава бело!

Пејачката со руско потекло, Викторија Лоба, важи за една од најубавите, но и најдобро облечени пејачки кај нас. Пејачката апсолутно за секоја пригода знае да избере соодветен стајлинг, а нејзиниот Инстаграм профил е полн со фотографии на кои што можеме да ја видиме во совршено стилизирано издание. Од она што успевме да видиме додека го „листавме“ нејзиниот

Ѕирнете во нејзиното модно катче: Најдобрите 'бели изданија' на Викторија Лоба

Ѕирнете во нејзиното модно катче: Најдобрите 'бели изданија' на Викторија Лоба

Пејачката со руско потекло, Викторија Лоба, важи за една од најубавите, но и најдобро облечени пејачки кај нас. Пејачката апсолутно за секоја пригода знае да избере соодветен стајлинг, а нејзиниот Инстаграм профил е полн со фотографии на кои што можеме да ја видиме во совршено стилизирано издание . Од она што успевме да видиме додека го разгледувавме

Инспирација за летните денови – најдобрите модни комбинации на Викторија Лоба во бела боја

Инспирација за летните денови – најдобрите модни комбинации на Викторија Лоба во бела боја

Викторија Лоба е една од најубавите, а дефинитивно и една од најдобро облечените пејачки во Македонија. Пејачката со руско потекло секогаш изгледа беспрекорно, а според нејзиниот Инстаграм профил, очигледно белата е нејзина омилена боја – на повеќето фотографии, таа носи комбинации во бела боја од глава до пети. Белата е можеби најдобрата боја за топлите

Белата боја нејзин заштитен знак: Најдобрите модни изданија во бело на Викторија Лоба

Белата боја нејзин заштитен знак: Најдобрите модни изданија во бело на Викторија Лоба

Пејачката со руско потекло, Викторија Лоба, важи за една од најубавите, но и најдобро облечени пејачки кај нас. Пејачката апсолутно за секоја пригода знае да избере соодветен стајлинг, а нејзиниот инстаграм-профил е полн со фотографии на кои што можеме да ја видиме во совршено стилизирано издание. Од она што успевме да видиме додека го „листавме“ нејзиниот

Белата боја е нејзин заштитен знак – Најдобрите модни изданија на Викторија Лоба

Белата боја е нејзин заштитен знак – Најдобрите модни изданија на Викторија Лоба

Пејачката со руско потекло, Викторија Лоба, важи за една од најубавите, но и најдобро облечени пејачки кај нас. Пејачката апсолутно за секоја пригода знае да избере соодветен стајлинг, а нејзиниот Инстаграм профил е полн со фотографии на кои што можеме да ја видиме во совршено стилизирано издание. Од она што успевме да видиме додека го „листавме“ нејзиниот

Белата боја е нејзин заштитен знак – Најдобрите модни изданија на Викторија Лоба

Белата боја е нејзин заштитен знак – Најдобрите модни изданија на Викторија Лоба

ИЗВОР Скопје24 | јуни 29, 2020 Пејачката со руско потекло, Викторија Лоба, важи за една од најубавите, но и најдобро облечени пејачки кај нас. Пејачката апсолутно за секоја пригода знае да избере соодветен стајлинг, а нејзиниот Инстаграм профил е полн со фотографии на кои што можеме да ја видиме во совршено стилизирано издание. Од она што успевме да