притисни ентер »

Почнува Патувачкото кино “МакеДокс” во Струга

Почнува Патувачкото кино “МакеДокс” во Струга

Со проекција на документарни филмови во близина на манастирскиот комплекс “Мала Богородица# во Калишта почна деветтото Патувачко кино на “МакеДокс”, кое годинава ќе се одржува до 25 јули во струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта, Октиси, Мислодежда, Ташмаруништа, Радожда, Мали Влај, а последниот ден во

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Со проекција на документарни филмови во близина на манастирскиот комплекс „Мала Богородица“ во Калишта денеска почнува деветтото Патувачко кино на „МакеДокс“, кое годинава ќе се одржува до 25 јули во струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта, Октиси, Мислодежда, Ташмаруништа, Радожда, Мали Влај, а последниот

Денеска почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Денеска почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Со проекција на документарни филмови во близина на манастирскиот комплекс „Мала Богородица“ во Калишта денеска почнува деветтото Патувачко кино на „МакеДокс“, кое годинава ќе се одржува до 25 јули во струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта, Октиси, Мислодежда, Ташмаруништа, Радожда, Мали Влај, а последниот

Започнува Патувачкото кино 2018 на „МакеДокс“ во струшкиот регион

Започнува Патувачкото кино 2018 на „МакеДокс“ во струшкиот регион

Со проекција на документарни филмови во непосредна близина на манастирскиот комплекс „Мала Богородица“ во Калишта на 12 јули почнува деветтото Патувачко кино на „МакеДокс“, кое годинава се одржува од 12 до 25 јули во Струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта (13 јули), Октиси (14 јули), Мислодежда (15 јули),

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Со проекција на документарни филмови во близина на манастирскиот комплекс „Мала Богородица“ во Калишта денеска почнува деветтото Патувачко кино на „МакеДокс“, кое годинава ќе се одржува до 25 јули во струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта, Октиси, Мислодежда, Ташмаруништа, Радожда, Мали Влај, а последниот

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Со проекција на документарни филмови во близина на манастирскиот комплекс „Мала Богородица“ во Калишта денеска почнува деветтото Патувачко кино на „МакеДокс“, кое годинава ќе се одржува до 25 јули во струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта, Октиси, Мислодежда, Ташмаруништа, Радожда, Мали Влај, а последниот

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Со проекција на документарни филмови во близина на манастирскиот комплекс „Мала Богородица“ во Калишта денеска почнува деветтото Патувачко кино на „МакеДокс“, кое годинава ќе се одржува до 25 јули во струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта, Октиси, Мислодежда, Ташмаруништа, Радожда, Мали Влај, а последниот

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“

Со проекција на документарни филмови во близина на манастирскиот комплекс „Мала Богородица“ во Калишта денеска почнува деветтото Патувачко кино на „МакеДокс“, кое годинава ќе се одржува до 25 јули во струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта, Октиси, Мислодежда, Ташмаруништа, Радожда, Мали Влај, а последниот

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Струга, 12 јули 2018 (МИА) - Со проекција на документарни филмови во близина на манастирскиот комплекс „Мала Богородица“ во Калишта денеска почнува деветтото Патувачко кино на „МакеДокс“, кое годинава ќе се одржува до 25 јули во струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта, Октиси, Мислодежда, Ташмаруништа,

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Почнува Патувачкото кино „МакеДокс“, годинава во струшко

Струга, 12 јули 2018 (МИА) - Со проекција на документарни филмови во близина на манастирскиот комплекс „Мала Богородица“ во Калишта денеска почнува деветтото Патувачко кино на „МакеДокс“, кое годинава ќе се одржува до 25 јули во струшкиот регион. Покрај Калишта, на мапата на Патувачкото кино се и селата Радолишта, Октиси, Мислодежда, Ташмаруништа,