притисни ентер »

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

Европската комисија прогнозира дека грчката економија ќе забележи раст од 1,9 отсто во 2018 година и 2,3 отсто во 2019 година (во споредба со 1,4 отсто во 2017 година), објави АНА-МПА. Економските проекции на ЕК остануваат непроменети од претходните објавени во мај. Инфлацијата во Грција се очекува да изнесува 1,1 отсто во 2017 година, 0,7 отсто во

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

Европската комисија прогнозира дека грчката економија ќе забележи раст од 1,9 отсто во 2018 година и 2,3 отсто во 2019 година (во споредба со 1,4 отсто во 2017 година), објави АНА-МПА. Економските проекции на ЕК остануваат непроменети од претходните објавени во мај. Инфлацијата во Грција се очекува да изнесува 1,1 отсто во 2017 година, 0,7 отсто во

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

Атина, 12 јули 2018 (МИА) - Европската комисија прогнозира дека грчката економија ќе забележи раст од 1,9 отсто во 2018 година и 2,3 отсто во 2019 година (во споредба со 1,4 отсто во 2017 година), објави АНА-МПА. Економските проекции на ЕК остануваат непроменети од претходните објавени во мај. Инфлацијата во Грција се очекува да изнесува 1,1 отсто

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

Атина, 12 јули 2018 (МИА) - Европската комисија прогнозира дека грчката економија ќе забележи раст од 1,9 отсто во 2018 година и 2,3 отсто во 2019 година (во споредба со 1,4 отсто во 2017 година), објави АНА-МПА. Економските проекции на ЕК остануваат непроменети од претходните објавени во мај. Инфлацијата во Грција се очекува да изнесува 1,1 отсто

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

– Европската комисија прогнозира дека грчката економија ќе забележи раст од 1,9 отсто во 2018 година и 2,3 отсто во 2019 година (во споредба со 1,4 отсто во 2017 година), објави АНА-МПА. Економските проекции на ЕК остануваат непроменети од претходните објавени во мај. Инфлацијата во Грција се очекува да изнесува 1,1 отсто во 2017 година, 0,7 отсто

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

ЕК: Грчката економија ќе продолжи да закрепнува во наредните години

Европската комисија прогнозира дека грчката економија ќе забележи раст од 1,9 отсто во 2018 година и 2,3 отсто во 2019 година (во споредба со 1,4 отсто во 2017 година), објави АНА-МПА. Економските проекции на ЕК остануваат непроменети од претходните објавени во мај. Инфлацијата во Грција се очекува да изнесува 1,1 отсто во 2017 година, 0,7 отсто во