притисни ентер »

За една недела во Австрија, како последица на лошите временски услови починале девет лица
За една недела во Австрија, како последица на лошите временски услови починале девет лица

За една недела во Австрија, како последица на лошите временски услови починале девет лица

За само една недела во Австрија поради обилните снежни врнежи и лавните починаа вкупно двете лица, обајвија тамошните медиуми. Откако снегот вчера престаната да паѓа ситуацијата во критичните подрачја полека се нормализира, додаваат медиумите. Според австриските метеоролози, нови врнежи од снег се очекуваат повторно во следниве неколку дена. извор:

За една недела во Австрија, како последица на лошите временски услови починале девет лица

За една недела во Австрија, како последица на лошите временски услови починале девет лица

За само една недела во Австрија поради обилните снежни врнежи и лавните починаа вкупно двете лица, обајвија тамошните медиуми. Откако снегот вчера престаната да паѓа ситуацијата во критичните подрачја полека се нормализира, додаваат медиумите. Според австриските метеоролози, нови врнежи од снег се очекуваат повторно во следниве неколку дена.

За една недела во Австрија, како последица на лошите временски услови починале девет лица

За една недела во Австрија, како последица на лошите временски услови починале девет лица

За само една недела во Австрија поради обилните снежни врнежи и лавните починаа вкупно двете лица, обајвија тамошните медиуми. Откако снегот вчера престаната да паѓа ситуацијата во критичните подрачја полека се нормализира, додаваат медиумите. Според австриските метеоролози, нови врнежи од снег се очекуваат повторно во следниве неколку дена. извор:

За една недела во Австрија, како последица на лошите временски услови починале девет лица

За една недела во Австрија, како последица на лошите временски услови починале девет лица

За само една недела во Австрија поради обилните снежни врнежи и лавните починаа вкупно двете лица, обајвија тамошните медиуми. Откако снегот вчера престаната да паѓа ситуацијата во критичните подрачја полека се нормализира, додаваат медиумите. Според австриските метеоролози, нови врнежи од снег се очекуваат повторно во следниве неколку дена.

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

Во изминатите седум дена беа регистрирани големи врнежи од снег во Австрија, и во лавини загинаа девет лица. Снегот синоќа престана да паѓа и ситуацијата во кризните подрачја е малку подобрена, но се најавуваат нови снежни врнежи. Австриските власти го искорустуваат тоа за контролирани лавини што се закана за загрозување места над кои се наоѓаат,

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

Во изминатите седум дена беа регистрирани големи врнежи од снег во Австрија, и во лавини загинаа девет лица. Снегот синоќа престана да паѓа и ситуацијата во кризните подрачја е малку подобрена, но се најавуваат нови снежни врнежи. Австриските власти го искорустуваат тоа за контролирани лавини што се закана за загрозување места над кои се наоѓаат, а

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

Во изминатите седум дена беа регистрирани големи врнежи од снег во Австрија, и во лавини загинаа девет лица. Снегот синоќа престана да паѓа и ситуацијата во кризните подрачја е малку подобрена, но се најавуваат нови снежни врнежи. Австриските власти го искорустуваат тоа за контролирани лавини што се закана за загрозување места над кои се наоѓаат, а

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

Во изминатите седум дена беа регистрирани големи врнежи од снег во Австрија, и во лавини загинаа девет лица. Снегот синоќа престана да паѓа и ситуацијата во кризните подрачја е малку подобрена, но се најавуваат нови снежни врнежи. Австриските власти го искорустуваат тоа за контролирани лавини што се закана за загрозување места над кои се наоѓаат, а

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

Во изминатите седум дена беа регистрирани големи врнежи од снег во Австрија, и во лавини загинаа девет лица. Снегот синоќа престана да паѓа и ситуацијата во кризните подрачја е малку подобрена, но се најавуваат нови снежни врнежи. Австриските власти го искорустуваат тоа за контролирани лавини што се закана за загрозување места над кои се наоѓаат, а

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

За една недела девет жртви во лавини во Австрија

Во изминатите седум дена беа регистрирани големи врнежи од снег во Австрија, и во лавини загинаа девет лица. Снегот синоќа престана да паѓа и ситуацијата во кризните подрачја е малку подобрена, но се најавуваат нови снежни врнежи. Австриските власти го искорустуваат тоа за контролирани лавини што се закана за загрозување места над кои се наоѓаат, а