притисни ентер »

Андријана Јаневска по риба во Охрид: плашица гризе на бели црви
Андријана Јаневска по риба во Охрид: плашица гризе на бели црви

Андријана Јаневска по риба во Охрид: плашица гризе на бели црви

Пејачката и професторка по виолина, Андријана Јаневска, е во Охрид. Во розов костим за капење, со трска во раката, таа ловеше риба во езерото, а неколку фотографии објави и на „Фејсбук“. „Плашица на бели црви и по некој клен на пченка“, напиша таа и откри дека се забавува додека е на одмор. „Па и тоа ли знаеш? Супер е сега додека нема туристи и езерото

Андријана Јаневска по риба во Охрид: плашица гризе на бели црви

Андријана Јаневска по риба во Охрид: плашица гризе на бели црви

Пејачката и професторка по виолина, Андријана Јаневска, е во Охрид. Во розов костим за капење, со трска во раката, таа ловеше риба во езерото, а неколку фотографии објави и на „Фејсбук“. „Плашица на бели црви и по некој клен на пченка“, напиша таа и откри дека се забавува додека е на одмор. „Па и тоа ли знаеш? Супер е сега додека нема туристи и езерото

Андријана Јаневска по риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Андријана Јаневска по риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Пејачката и професторка по виолина, Андријана Јаневска, е во Охрид. Во розов костим за капење, со трска во раката, таа ловеше риба во езерото, а неколку фотографии објави и на „Фејсбук“. „Плашица на бели црви и по некој клен на пченка“, напиша таа и откри дека се забавува додека е на одмор. „Па и тоа ли знаеш? Супер е сега додека нема туристи и езерото

Андријана Јаневска на риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Андријана Јаневска на риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Пејачката и професторка по виолина, Андријана Јаневска, е во Охрид. Во розов костим за капење, со трска во раката, таа ловеше риба во езерото, а неколку фотографии објави и на „Фејсбук“. „Плашица на бели црви и по некој клен на пченка“, напиша таа и откри дека се забавува додека е на одмор. „Па и тоа ли знаеш? Супер е сега додека нема туристи и езерото

Андријана Јаневска на риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Андријана Јаневска на риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Пејачката и професторка по виолина, Андријана Јаневска, е во Охрид. Во розов костим за капење, со трска во раката, таа ловеше риба во езерото, а неколку фотографии објави и на „Фејсбук“. „Плашица на бели црви и по некој клен на пченка“, напиша таа и откри дека се забавува додека е на одмор. „Па и тоа ли знаеш? Супер е сега додека нема туристи и езерото

Андријана Јаневска на риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Андријана Јаневска на риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Пејачката и професторка по виолина, Андријана Јаневска, е во Охрид. Во розов костим за капење, со трска во раката, таа ловеше риба во езерото, а неколку фотографии објави и на „Фејсбук“. „Плашица на бели црви и по некој клен на пченка“, напиша таа и откри дека се забавува додека е на одмор. „Па и тоа ли … Continue reading (Фото) Андријана Јаневска

НА РИБА ВО ОХРИД: Андријана Јаневска во костим за капење изгледа одлично

НА РИБА ВО ОХРИД: Андријана Јаневска во костим за капење изгледа одлично

Андријана јаневска во моментов е во Охрид на одмор со семејството. Андријана објави слики како во стариот дел на градот лови риби, во костим за капење, кој ја истакнува нејзината одлична линија. „Плашици на бели црви и по некој клен на пченка. Мезе за натпреварот!“, напиша пејачката која во костимот за капење изгледа одлично. Инаку, Андријана е мајка