притисни ентер »

„ДОКТОР КАМНАР МИ ЈА ВРАТИ НАДЕЖТА ЗА ЖИВОТ БЕЗ ПРЕЧКИ“ Милица е препородена со вештачкиот колк
„ДОКТОР КАМНАР МИ ЈА ВРАТИ НАДЕЖТА ЗА ЖИВОТ БЕЗ ПРЕЧКИ“ Милица е препородена со вештачкиот колк

„ДОКТОР КАМНАР МИ ЈА ВРАТИ НАДЕЖТА ЗА ЖИВОТ БЕЗ ПРЕЧКИ“ Милица е препородена со вештачкиот колк

34-годишната Милица од Неготино од својата тринаесетта година живее со ревматоиден артритис и сите тешкотии што ги носи оваа болест. Нејзината состојба значително се влошила пред 5 години кога се родила нејзината ќеркичка Мартина. Болките станувале сѐ посилни, а Милица тргнала во потрага по решение на својот проблем. – По бременоста осетив силни болки

Проф. Камнар ми ја врати надежта за нормален живот БЕЗ пречки

Проф. Камнар ми ја врати надежта за нормален живот БЕЗ пречки

Добивај вести на Viber 34-годишната Милица од Неготино од својата тринаесетта годинаживее со ревматоиден артритис и сите  тешкотии што ги носи оваа болест. Нејзината состојба значително се влошила пред 5 години кога се родила нејзината ќеркичка Мартина. Болките станувале сѐ посилни, а Милица тргнала во потрага по решение на својот проблем. „По бременоста

Проф. Камнар ми ја врати надежта за нормален живот БЕЗ пречки

Проф. Камнар ми ја врати надежта за нормален живот БЕЗ пречки

34-годишната Милица од Неготино од својата тринаесетта годинаживее со ревматоиден артритис и сите  тешкотии што ги носи оваа болест. Нејзината состојба значително се влошила пред 5 години кога се родила нејзината ќеркичка Мартина. Болките станувале сѐ посилни, а Милица тргнала во потрага по решение на својот проблем. „По бременоста осетив силни болки

Проф. Камнар ми ја врати надежта за нормален живот БЕЗ пречки

Проф. Камнар ми ја врати надежта за нормален живот БЕЗ пречки

34-годишната Милица од Неготино од својата тринаесетта годинаживее со ревматоиден артритис и сите  тешкотии што ги носи оваа болест. Нејзината состојба значително се влошила пред 5 години кога се родила нејзината ќеркичка Мартина. Болките станувале сѐ посилни, а Милица тргнала во потрага по решение на својот проблем. „По бременоста осетив силни болки

Проф. Камнар ми ја врати надежта за нормален живот БЕЗ пречки

Проф. Камнар ми ја врати надежта за нормален живот БЕЗ пречки

34-годишната Милица од Неготино од својата тринаесетта година живее со ревматоиден артритис и сите  тешкотии што ги носи оваа болест. Нејзината состојба значително се влошила пред 5 години кога се родила нејзината ќеркичка Мартина. Болките станувале сѐ посилни, а Милица тргнала во потрага по решение на својот проблем. „По бременоста осетив силни болки