притисни ентер »

Lexar ја претстави првата SD мемориска картичка со капацитет од 1TB
Lexar ја претстави првата SD мемориска картичка со капацитет од 1TB

Lexar ја претстави првата SD мемориска картичка со капацитет од 1TB

Замислена како картичка за професионални фотографи, Lexar SDXC има капацитет од 1TB, што ќе биде доволно за стотици и стотици висококвалитетни фотографии... Иако неколку компании веќе најавија мемориски картички со истиот капацитет, Lexar е првата која ја произведе и ја претстави на јавноста. Со брзина на вчитување од 95MB/s и брзина на снимање од

Lexar ја претстави првата SD мемориска картичка со капацитет од 1TB

Lexar ја претстави првата SD мемориска картичка со капацитет од 1TB

Поголемото понекогаш е подобро, а тоа е точно она што сакаше Lexar да го постигне со новата мемориска картичка. Замислена како картичка за професионални фотографи, Lexar SDXC има капацитет од 1TB, што ќе биде доволно за стотици и стотици висококвалитетни фотографии. Иако неколку компании веќе најавија мемориски картички со истиот капацитет, Lexar е

Претставена првата SDXC картичка со капацитет од 1 терабајт

Претставена првата SDXC картичка со капацитет од 1 терабајт

Картичката ја претстави компанијата сега во кинеска сопственост Lexar и е првата комерцијално достапна SDXC картичка со овој капацитет Со оглед на трендот на се поголема резолуција на сликите и видеата кои се сликаат, просторот којшто е потребен од картичките кои се користат кај камерите останува една од најважните работи. Ова отсекогаш бил случајот,