притисни ентер »

Се спремаат законски измени вакцините да станат услов за упис на училиште
Се спремаат законски измени вакцините да станат услов за упис на училиште

Се спремаат законски измени вакцините да станат услов за упис на училиште

Државата ги разгледува сите правни аспекти и законски одредби за вакцинацијата како задолжителен услов за запишување во градинка и училиште. За „Мета“, во Министерството за здравство (МЗ) објаснуваат дека поради одредени отстапки, во моментов и децата што не се вакцинирани се примаат во училиште, но тоа не смее да продолжи како практика. – Со оглед

ВАКЦИНИТЕ ЌЕ БИДАТ СО ЗАКОН ЗАДОЛЖИТЕЛНИ:Вакцините да станат услов за упис на училиште

ВАКЦИНИТЕ ЌЕ БИДАТ СО ЗАКОН ЗАДОЛЖИТЕЛНИ:Вакцините да станат услов за упис на училиште

Државата ги разгледува сите правни аспекти и законски одредби за вакцинацијата како задолжителен услов за запишување во градинка и училиште. За „Мета“, во Министерството за здравство (МЗ) објаснуваат дека поради одредени отстапки, во моментов и децата што не се вакцинирани се примаат во училиште, но тоа не смее да продолжи како практика. – Со оглед

Законски измени: Вакцините да станат услов за упис на училиште

Законски измени: Вакцините да станат услов за упис на училиште

Државата ги разгледува сите правни аспекти и законски одредби за вакцинацијата како задолжителен услов за запишување во градинка и училиште. За „Мета“ , во Министерството за здравство (МЗ) објаснуваат дека поради одредени отстапки, во моментов и децата што не се вакцинирани се примаат во училиште, но тоа не смее да продолжи како практика. – Со оглед

Вакцините со закон ќе станат задолжителни за упис во градинка и училиште?

Вакцините со закон ќе станат задолжителни за упис во градинка и училиште?

Државата ги разгледува сите правни аспекти и законски одредби за вакцинацијата како задолжителен услов за запишување во градинка и училиште објави „Мета“. Во Министерството за здравство (МЗ) објаснуваат дека поради одредени отстапки, во моментов и децата што не се вакцинирани се примаат во училиште, но тоа не смее да продолжи како практика. – Со оглед

Најлоша работа во историјата на медицината е вакцинирањето на децата!

Најлоша работа во историјата на медицината е вакцинирањето на децата!

„Побарајте од лекарот кој на детето му дава вакцина да потпише изјава дека прифаќа казнена и материјална договорност за сите негативни последици на вакцинирањето. Ќе видите, од лекарот до министерството, никој нема да смее да ја потпише изјавата. При набавка на вакцини, произведувачот се откажува од одговорноста за негативните последици. Ако производителот

Емотивна исповед на др. Слаѓана Велков: Најлоша работа во историјата на медицината е вакцинирањето на децата!

Емотивна исповед на др. Слаѓана Велков: Најлоша работа во историјата на медицината е вакцинирањето на децата!

„Побарајте од лекарот кој на детето му дава вакцина да потпише изјава дека прифаќа казнена и материјална договорност за сите негативни последици на вакцинирањето. Ќе видите, од лекарот до министерството, никој нема да смее да ја потпише изјавата. При набавка на вакцини, произведувачот се откажува од одговорноста за негативните последици. Ако производителот

Потресна исповед на др. Слаѓана Велков: Вакцинирањето на децата е најлоша работа во историјата на медицината!

Потресна исповед на др. Слаѓана Велков: Вакцинирањето на децата е најлоша работа во историјата на медицината!

„Побарајте од лекарот кој на детето му дава вакцина да потпише изјава дека прифаќа казнена и материјална договорност за сите негативни последици на вакцинирањето. Ќе видите, од лекарот до министерството, никој нема да смее да ја потпише изјавата. При набавка на вакцини, произведувачот се откажува од одговорноста за негативните последици. Ако производителот

Вакцинирани од одговорност

Вакцинирани од одговорност

Во изминативе години уредно бевме информирани како во САД и во голем број европски држави, кои, се разбира, ги користиме како модел, се промовира правото на избор, дури и кога станува збор за вакцинирањето. Прашање на време беше само кога разни активисти во земјава ќе се обидат да ја експлоатираат темата за некакви свои, се извинувам ако претерувам,

Потресна исповед на др. Слаѓана Велков: Вакцинирањето на децата е најлоша работа во историјата на медицината!

Потресна исповед на др. Слаѓана Велков: Вакцинирањето на децата е најлоша работа во историјата на медицината!

„Побарајте од лекарот кој на детето му дава вакцина да потпише изјава дека прифаќа казнена и материјална договорност за сите негативни последици на вакцинирањето. Ќе видите, од лекарот до министерството, никој нема да смее да ја потпише изјавата. При набавка на вакцини, произведувачот се откажува од одговорноста за негативните последици. Ако производителот

Потресна исповед на др. Слаѓана Велков: Вакцинирањето на децата е најлоша работа во историјата на медицината!

Потресна исповед на др. Слаѓана Велков: Вакцинирањето на децата е најлоша работа во историјата на медицината!

„Побарајте од лекарот кој на детето му дава вакцина да потпише изјава дека прифаќа казнена и материјална договорност за сите негативни последици на вакцинирањето. Ќе видите, од лекарот до министерството, никој нема да смее да ја потпише изјавата. При набавка на вакцини, произведувачот се откажува од одговорноста за негативните последици. Ако производителот