притисни ентер »

Приватна тура во Лувр за 30,000 евра
Приватна тура во Лувр за 30,000 евра

Приватна тура во Лувр за 30,000 евра

Музејот Лувр во Париз е еден од најпосетените во светот, со огромни бројки на туристи кои ги разгледуваат изложените уметнички дела секој ден. За оние кои би сакале да го избегнат метежот постои можност за приватна тура на музејот што би чинела 30,000 евра и би вклучувала до четири лица, огромна сума доколку се спореди со картата за еден обичен посетител

Приватна тура во Лувр за 30,000 евра

Приватна тура во Лувр за 30,000 евра

Музејот Лувр во Париз е еден од најпосетените во светот, со огромни бројки на туристи кои ги разгледуваат изложените уметнички дела секој ден. За оние кои би сакале да го избегнат метежот постои можност за приватна тура на музејот што би чинела 30,000 евра и би вклучувала до четири лица, огромна сума доколку се спореди со картата за еден обичен посетител