притисни ентер »

Oбвинение за лицето што шверцувало кокаин во пакети со банани
Oбвинение за лицето што шверцувало кокаин во пакети со банани

Oбвинение за лицето што шверцувало кокаин во пакети со банани

Скопското Обвинителство поведе обвинение против едно лице во врска со случајот со кокаинот што беше откриен во пакети со банани. Иако постапката се водеше против двајца, сепак кривичниот прогон бил запрен против еден од осомничените. Станува збор за претходно оформен кривичен предмет во Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал

Oбвинение за лицето што шверцувало кокаин во пакети со банани

Oбвинение за лицето што шверцувало кокаин во пакети со банани

Скопското Обвинителство поведе обвинение против едно лице во врска со случајот со кокаинот што беше откриен во пакети со банани. Иако постапката се водеше против двајца, сепак кривичниот прогон бил запрен против еден од осомничените. Станува збор за претходно оформен кривичен предмет во Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал

Обвинение за скопјанецот фатен во акцијата со кокаин во Крушопек

Обвинение за скопјанецот фатен во акцијата со кокаин во Крушопек

Скопското Обвинителство поведе обвинение против едно лице во врска со случајот со кокаинот што беше откриен во пакети со банани. Иако постапката се водеше против двајца, сепак кривичниот прогон бил запрен против еден од осомничените. Станува збор за претходно оформен кривичен предмет во Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал

Стокмена му е кривична пријава, имал килограм кокаин меѓу бананите

Стокмена му е кривична пријава, имал килограм кокаин меѓу бананите

Скопјанец е обвинет за трговија со еден килограм кокаин кој беше откриен од страна на полицијата во акцијата што се случила на 19 февруари годинава во скопското село Крушопек. Јавното обвинителство – Скопје денеска соопшти дека тоj ќе одговара за кривичното дело неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанци и

Обвинителството поднесе обвинение за едно лице кое шверцуваше кокаин

Обвинителството поднесе обвинение за едно лице кое шверцуваше кокаин

Обвинителството поднесе обвинение за едно лице кое шверцуваше кокаин во пакети за банани. Иако постапката се водеше против двајца, сепак кривичниот прогон бил запрен против еден од осомничените. ОЈО „Со поднесеното обвинение, обвинетиот се товари дека на 19.02.2020 година во село Крушопек, општина Сарај неовластено заради продажба држел наркотична

Oбвинение за лицето кое шверцуваше кокаин во пакети со банани

Oбвинение за лицето кое шверцуваше кокаин во пакети со банани

Скопското обвинителство покрена обвинение против едно лице во врска со случајот со кокаинот кој беше откриен во пакети со банани. Тој се товари дека на 19 февруари а во селото Крушопек, општина Сарај неовластено заради продажба држел кокаин со тежина од 1001 грам. Дрогата беше откриена при извршен претрес на товарно моторно возило, во пакетите со банани

Обвинето лицето што шверцуваше кокаин во пакети со банани

Обвинето лицето што шверцуваше кокаин во пакети со банани

Скопското обвинителство покрена обвинение против едно лице во врска со случајот со кокаинот, кој беше откриен во пакети со банани. Тој се товари дека на 19 февруари во селото Крушопек, општина Сарај, неовластено заради продажба држел кокаин со тежина од 1001 грам. Дрогата беше откриена при извршен претрес на товарно моторно возило, во пакетите со банани

Oбвинение за лицето кое шверцуваше кокаин во пакети со банани

Oбвинение за лицето кое шверцуваше кокаин во пакети со банани

Скопското обвинителство покрена обвинение против едно лице во врска со случајот со кокаинот кој беше откриен во пакети со банани. Тој се товари дека на 19 февруари а во селото Крушопек, општина Сарај неовластено заради продажба држел кокаин со тежина од 1001 грам. Дрогата беше откриена при извршен претрес на товарно моторно возило, во пакетите со банани

Oбвинение за лицето кое шверцуваше кокаин во пакети со банани

Oбвинение за лицето кое шверцуваше кокаин во пакети со банани

Скопското обвинителство покрена обвинение против едно лице во врска со случајот со кокаинот кој беше откриен во пакети со банани. Тој се товари дека на 19 февруари а во селото Крушопек, општина Сарај неовластено заради продажба држел кокаин со тежина од 1001 грам. Дрогата беше откриена при извршен претрес на товарно моторно возило, во пакетите со банани

Поднесено обвинение против скопјанецот од Крушопек кој во пакети со банани шверцуваше кокаин

Поднесено обвинение против скопјанецот од Крушопек кој во пакети со банани шверцуваше кокаин

Поднесен е обвинителен акт против скопјанец од Крушопек поради нелегална трговија со дрога – кокаин. Дрогата во февруари годинава беше откриена при извршен претрес на товарно моторно возило, во пакетите со банани. Основното јавно обвинителство Скопје информира дека, по завршување на истражната постапка, поднело Обвинителен акт против едно лице за кривично